31 October, 2013

Segmen : Saya Nak Novel! Part 2 By Zahirah



Tarikh Tutup :  31 Oktober  2013


Berminat ? Nak join jugak ?
Tunggu ape lagi ?
Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ...
Nak join klik BaNNeR eak ...




My TopUp Giveaway By Iezwa Razk



Giveaway ini dianjurkan oleh IEZWA RAZK dengan kerjasama daripada blogger-blogger awesome MAWAR BERDURIMOHD NOOR SHAWALANA AHMAD dan ASHYA AZIZ

SENARAI HADIAH :-
Topup RM 5 (10 Pemenang)
Topup RM 10 (2 Pemenang)

Tarikh Tamat : 5 NOVEMBER 2013

MUNGKINKAH ANDA PEMENANG YANG DICARI??
JOIN JANGAN TAK JOIN YE!!

30 October, 2013

Reddelima Giveaway Part 2 by Dunia sebenar Shida

Assalamualaikum, peace upon you.





Dengan ini shida menganjurkan Reddelima Giveaway Part 2 by Dunia sebenar Shida yang akan berjalan selama 2 minggu bermula hari ini 30.10.2013 dan akan tamat pada 12.11.2013 (2 weeks). Pengumuman pemenang untuk Part 2 akan shida umumkan setelah mendapat keputusan dari pihak penaja. Untuk Part 2 pilihan pemenang sepenuhnya dipilih oleh penaja dan juga berdasarkan Unique Click (jadi affliate) Shida berharap GA ini akan mendapat sambutan dan meriah seperti GA sebelum ni. Inshaa Allah. Kita tengok syarat-syarat wajib korang kena follow :

  syarat-syarat wajib :  

  1. Like  Page Penaja dan Share (klik pada button share dalam entri ini)  :  

  2. Like, G+ entri ini  dan Follow Blog Shida :

  3. Buat satu entri bertajuk :  Reddelima Giveaway Part 2 by Dunia sebenar Shida

  4. Copy dan paste kod dalam entri korang

  5. Submit link entri dekat komen entri Giveaway ini

  6. Wajib Daftar menjadi Affliate www.reddelima.com dan letak banner Affliate dalam blog (akan disemak oleh Penaja) : klik cara Daftar Affliate dengan 7 langkah mudah!


Senarai Hadiah  |  Senarai Peserta

29 October, 2013

Giveaway Klik, Join & Menang by Aienn Mohd Nasir

klik banner untuk join

Mula 28oct13 Tamat 27nov13
  Senarai Hadiah
 

Friendship Giveaway By HimeOuji Shop


(Klik banner for joining)


(Start pada 28.10.13 dan tamat pada 18.11.13)

Syarat-syarat:
  • Warganegara Malaysia
  • Mempunyai Bog dan Facebook *yang tak ada twitter pun boleh join
  • Ikut semua syarat-syarat
  • Buat entri bertajuk Friendship Giveaway By HimeOuji Shop
  • Copy kod di bawah sekali paste dalam entri
  • Hantar link penyertaan di ruang komen ini
Senarai Hadiah dan Sponsor
  • {1} Pencilcase One Of Kind by Shiedahruslan Kpop Shop
  • {2} Biji keychain exo by Eymasu and World Craft
  • {3} Notebook by Azlan Azmi
  • {1} Dodora by Eyma Lydia 
  • {2} High Beam by Eyma Lydia
  • {2} Doodle by Zakie Zaki
  • {2} Fridge magnet by Nur Farahain 
  • {2} Voucher 30% Hime Ouji Shop by Hime Ouji Shop 
  • {3} Kpop Bookmark by Aida Adnan 
  • {3} Kpop Bookmark by Anisaa Manaf 
  • {5} Top up by Aimi Wahid 
  • {2} Vector by Nur Aina Nazura 
  • {2} Header by Ieyra'Nur Zahira Ghani 
  • {3} Header by Aisyah Bakri 
  • {3} Korean Product by Simple Syara
  • {2} Bangle by Areena official Blog
  • {1} Make Up Case by The Great Little Summer Crafts
  • {1} Cotton Fon Casing by The Great Little Summer Crafts
Follow Blog Sponsor
Like Fanpage Sponsor:


 
Follow twitter *bagi yang ada


Follow Facebook:
https://www.facebook.com/GadisShoot

Join Group ni:

https://www.facebook.com/groups/512360175517595/

Follow Istagram *bagi yang ada:
http://instagram.com/aimyyyyy

Klik:
{1} dan {2}

Like and Share Giveaway

Design+1

Like and Share Giveaway ini ditaja oleh Blog Dearxila.my dan KNZeq.SHOP. BlogDearxila.my merupakan blog personal individu biasa tapi terasa luar biasa bila dia menaip blog keke. KNZeq.SHOP pula merupakan online shop yang menawarkan fesyen kawaii dan stylish terkini dari Korea, busana Muslimah dan juga aksesori wanita.  
Please like and share ♥

Tarikh Tutup :
15 NOV 2013


28 October, 2013

Giveaway Me & My Family 2013

Jom join yang nie plak ...



Tarikh Tutup :  2 November 2013

Berminat ? Nak join jugak ?
Tunggu ape lagi ?
Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ...
Nak join klik BaNNeR eak ...

25 October, 2013

Mini Giveaway By Nabila Medan

Saya nak join yang nie plak ...


CLICK BANNER!!

Berminat ? Nak join jugak ?
Tunggu ape lagi ?
Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ...
Nak join klik BaNNeR eak ...

24 October, 2013

3000 SLE Supporters Giveaway


Assalamualaikum.


klik banner untuk join


Senarai hadiah:
Cash RM100 x 1, doodle ART button badge x 10, DuniaShida button badge x 3, perfume x 2, photo canvas (art kufi) x 3, photo canvas (typography canvas) x 3, Novel x 5, tudung bawal x 3, beauty tool x 1, bookmark limited edition x 15, pin ribbon x 2, topup RM10 x 8, topup RM5 x 5

3000 SLE Supporters Giveaway dianjurkan oleh DayangDeno dan disponsor oleh DayangDeno, NazrinaHussin, DuniaShida, Canvas D'Arte, Hawadah, Mojat, DyshaSahhir, MamaDarwiish, AkuMira, Pinkizluv, NadiaDiana, Cahaya Jannah, AdamFaiz, AisyaLieza, Nasuha, GreenAmila, CikkMira

Tamat 24 Oct 2013, 12malam

Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida


Assalamualaikum, peace upon you.




Dengan ini shida wakil dari www.reddelima.com menganjurkan Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida yang akan berjalan selama 2 minggu bermula hari ini 15.10.2013 bersamaan Hari Raya Aidiladha dan akan tamat pada 29.10.2013. Pengumuman pemenang akan diumumkan selepas Part 2 Giveaway dijalankan pada 30.10.2013 dan akan tamat 12.11.2013 (2 weeks). Shida berharap GA ini akan mendapat sambutan dan meriah seperti GA sebelum ni. Inshaa Allah. Kita tengok syarat-syarat wajib korang kena follow :





 syarat-syarat wajib : 


  1. Like dan Add Facebook Sponsors :  

  2. Like dan Follow Blog Shida :

  3. Buat satu entri bertajuk :  Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida

  4. Copy dan paste kod dalam entri korang

  5. Submit link entri dekat komen entri Giveaway ini












23 October, 2013

GIVEAWAY PERTAMA DARI MESSYSERABUT



 kerana  nak same-same  memeriahkan suasana giveaway  ...

Tarikh Tutup :  25 November 2013
Berminat ? Nak join jugak ?
Tunggu ape lagi ?
Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ...
Nak join klik BaNNeR eak ...

Giveaway Jom Menang


KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH:
i) 1 set perfume bernilai RM120.00
ii) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Cellphone Jewellery Sticker
iii) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Cellphone Jewellery Sticker
iv) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Keychain

Hadiah ditaja oleh Loveperfume & Yumida


TAMAT: 9 NOVEMBER 2013

12 October, 2013

Key Chain Giveaway by Ikhwan Yusuff

Key Chain Giveaway by Ikhwan Yusuff

Tarikh Tutup :   31 Oktober 2013

Berminat ? Nak join jugak ?

Tunggu ape lagi ?

Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ...

Nak join klik BaNNeR eak ...

08 October, 2013

1st Giveaway by Miss Fluffy

Saya nak join jugak ...

Tarikh Tutup :  27 Oktober 2013

Berminat ? Nak join jugak ?

Tunggu ape lagi ?

Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ...

Nak join klik BaNNeR eak ...

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (7) 8share (25) Aku (16) Bloglist (30) Contest (164) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (736) Hadiah (2) Iklan (19) Info (11) KakiKomen (32) Kuiz (2) Luahan (7) Luqman (3) Menang (18) Segmen (332)