hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

24 January, 2019

GIVEAWAY DOMAIN BARU BY OMBAKBERGIGI.COM



Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Tarikh Tamat :
22 Februari 2019

Hadiah :

Sebuah BUBBLE MAKER x 2 orang


Satu Unit IT'S MY CLEANSING FOAM x 1 orang

Tak de apa nak komen cuma saranan teruskan menulis yang bermanfaat buat semua, agar dapat dijadikan bekalan di kemudain hari.

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

SEGMEN BLOGLIST BY THE WONDERFUL JANNAH




Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Tarikh Tamat :
31 Januari 2019

Hadiah :
BLOGLIST 

Kita geng sebab suka baca novel, cuma saya tak berkesempatan nak review setiap novel yang saya baca.

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

20 January, 2019

Pemenang Giveaway The Berkat Di Mialiana.com

Yeaayyy, permulaan yang baik untuk tahun ini. Harap-harap akan berterusan sehingga bila-bila. Hahaha tamak di situ.

Ari tu aku ada join giveaway anjuran Mialiana.com. Blog nie memang selalu jugak anjurkan pelbagai giveaway @ segmen. So, ari tu aku saje suke-suke join Giveaway The Berkat Di Mialiana.com. Alhamdulillah tertulis rezeki aku di situ.

Nie ss penyertaan aku beserta dengan no. nyer sekali. Lihat di situ ada 2 penyertaan, gigih kan.

Dan di situ nombor 28 telah dipilih sebagai pemenang. Alhamdulillah.

Tahniah diucapkan kepada semua pemenang. Tahniah juga buat penganjur dan penaja. Semoga kita semua terus dimurahkan rezeki dan sentiasa di bawah rahmat Ilahi.



19 January, 2019

Segmen Drop Your Link!


Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Tarikh Tamat :
20 Januari 2019


Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

09 January, 2019

8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!

8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!

Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Tarikh Tamat :
26 Januari 2019

Cadangan :Saya cadangkan kalau boleh Teacher Sayidah buatkan saya nota ringkas untuk add math tingkatan 4 @ SPM. Boleh ler masukkan formula-formula, tip-tip penting dan sebagai nya untuk berjaya dalam add math. Boleh juga selitkan kata-kata semangat untuk pelajar-pelajar, sebab ramai sangat-sangat yang fobia math & add math. Tq Teacher.

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

Bloglist Exchange Segment by Abam Kie



Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Tarikh Tamat :
31 Januari 2019

Hadiah :
Pemilihan pemenang akan dibuat secara cabutan bertuah.

Hadiah Pertama: Topup RM5 X 4 Pemenang

Hadiah Kedua: Kad Raya X 6 Pemenang

Peserta pertama dan terakhir akan mendapat topup bernilai RM5!

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

Birthday Giveaway by Mya Rosli

Birthday Giveaway

Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Tarikh Tamat :
25 Januari 2019


Ucapan :

Selamat Hari Lahir Mya... Semoga sentiasa sihat dan ceria ... Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki ... Semoga dipermudahkan segala urusan dan sentiasa di bawah rahmat Ilahi ...

Hadiah :
Hardcover notebook

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

Giveaway Let's Beauty By Apekinah.com



Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Tarikh Tamat :
31 Januari 2019

Hadiah :
Kotak Misteri dari Kinah sendiri yang pasti ianya barangan kecantikan 

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

05 January, 2019

TGLB Blog List Jan-Jun 2019


Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Tarikh Tamat :
31 Januari 2018

Hadiah :
Masuk Bloglist

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

Giveaway SemakanOnline.com Di Mialiana.com


Pembayaran Bantuan Sara Hidup 2019 atau BSH 2019 fasa pertama akan dibuat pada 28 Januari nanti. Bantuan tersebut dijangka memanfaatkan lebih 4.1 juta penerima di seluruh Malaysia. Terdapat lima jenis kategori bantuan untuk pembayaran BSH kali ini. (rujuk gambar di bawah)


Pembayaran pertama akan dibuat sebanyak RM300 untuk setiap isi rumah. Baki bayaran BSH yang akan disalurkan pada fasa kedua dan ketiga akan menggunakan kaedah baharu seperti yang diumumkan dalam Belanjawan 2019. Urusan kemaskini BSH 2019 akan dibuka semula dalam tempoh terdekat. Setiap penerima wajib kemaskini permohonan masing-masing sekurang-kurangnya sekali dalam tempoh 3 tahun. 

Untuk maklumat lanjut layari portal Bantuan Sara Hidup di https://bsh.hasil.gov.my



Giveaway ini dianjurkan oleh SemakanOnline.com dengan kerjasama Mialiana.com. Hadiah wang tunai sebanyak RM350 untuk dimenangi. Sila klik SINI untuk join.

Read more: http://www.mialiana.com/2019/01/giveaway-semakanonlinecom-di-mialianacom.html#ixzz5biXdroOj

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) #tollyjoyxazlindagiveaway (1) 8share (27) Aku (16) Bloglist (95) Blogwalking (7) Contest (174) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (893) Hadiah (3) Iklan (23) Info (17) KakiKomen (36) Kuiz (2) Lazada (1) Luahan (8) Luqman (3) Menang (21) Segmen (405) SGShop (1)