hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

03 September, 2019

Giveaway Merdeka 2019

Giveaway Merdeka  2019

Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Tarikh Tamat :
9 September 2019

Hadiah :
5 helai tudung bawal chiffon shimmering 
Hadiah Giveaway Merdeka 2019 - Tudung Bawal

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

21 August, 2019

Giveaway-01 by Ematunz

Jom korangss join Giveaway by ematunz.blogspot.com . Serius senang sangat syarat dia (follow dan copy paste tak sampai 5 minit). Tarikh tamat 25.08.2019 11.59 malam.

Klik gambar dibawah untuk join:

Hadiah? Nama pun giveaway, mesti lahh ada. Hadiahnya, Bawal Kaca bernilai RM25 untuk seorang pemenang yang akan dipilih melalui Cabutan Bertuah. Pemenang boleh pilih nak corak apa, kaler apa. Mix and match gittuw


Info hadiah: Bawal kaca ini dipenuhi manik kaca ori gred AAAA, ala-ala batu Kristal Swarovski. Kualiti kain jenis Airis Premium rank no.2 selepas Bawal Original, ofkos laa senang bentuk. Setiap butir kaca sangat merelipp, paling penting melekat kuat. 

Ada 60 pilihan warna, dan berpuluh puluh design menarik. Berpinar mata tengok tau. Nak tengok lagi banyak, gambar ada di Bawal Kaca.






Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Tarikh Tamat :
25 Ogos 2019

Hadiah :
Bawal Kaca

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

MEK ZUMBIE 2K19 AUGUST GIVEAWAY




Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Tarikh Tamat :
1 SEPTEMBER 2019

Hadiah :
WILL BE UPDATE LATER

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

Shuhaidasaad.com 3rd Giveaway


Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Tarikh Tamat :
22 Ogos 2019

Hadiah :

Pemilihan Pemenang : Random

Pemenang Pertama
Pemenang Kedua


Pemenang Ketiga & Keempat

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) #tollyjoyxazlindagiveaway (1) 8share (27) Aku (16) Bloglist (95) Blogwalking (7) Contest (174) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (894) Hadiah (3) Iklan (23) Info (17) KakiKomen (36) Kuiz (2) Lazada (1) Luahan (8) Luqman (3) Menang (21) Segmen (405) SGShop (1)