hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

15 October, 2018

GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM



Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
31 Oktober 2018

Silent reader jer sekarang nih. Suka datang blog nih sebab banyak maklumat. Review produk ada, makanan sedap-sedap ada, lirik lagu ada dan macam-macam lagi. Tak ada apa yang perlu diubah cuma pesan akak supaya teruskan menulis untuk manfaat kita semua. Jangan lupa juga menulis untuk bekalan di akhirat nanti.
Hadiah :

SEBUAH PLANNER 2019 x 4 orang

Details mengenai Planner 2019 - BACA SINI

HADIAH TAMBAHAN 


seperti yang dijanjikan, bila dah melebihi 30 orang yang join sha akan tambah hadiah, ya inilah hadiahnya 

1 handbag x 1 pemenang 

yang ini sha cari komen komen yang membantu hehehe 

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

14 October, 2018

GPC Kawaii Octopus Giveaway



Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
14 Oktober 2018

Hadiah :
3 x kawaii octopus plushie

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

11 October, 2018

Birthday Giveaway by Mazuriah Mohamed


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
31 Oktober 2018

Hadiah :
10 x Hadiah Istimewa 

Jalan-jalan nak cari giveaway untuk turut serta, maka terjumpa lah Blog Mazuriah's World

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 


INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

07 October, 2018

Giveaway Tudung Bawal by Cik Puan Rrai


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
18 Oktober 2018

TIPS UNTUK IBU MENGANDUNG:

* Banyakkan membaca Al-Quran dan berzikir. Berikut antara beberapa surah yang dicadangkan. Surah Maryam untuk anak yang sabar dan taat. - Surah Luqman untuk anak yang cerdik. - Surah Yusuf untuk anak yang cantik.

* Ibu Mengandung juga digalakkan berbual-bual dengan anak yang berada dalam kandungan. Boleh juga memperdengarkan bacaan Al-Quran kepada anak dalam kandungan. 

* Bolehlah melakukan kerja-kerja ringan di rumah sebagai senaman untuk permudahkan proses kelahiran.

* Amalkan pemakanan dan kehidupan yang sihat. Jauhi minuman keras dan rokok. Memang haram pun untuk muslim. 

Sebenarnya ini hanyalah sebahagian sahaja daripada TIPS untuk ibu mengandung. Bagi peluang kat sahabat-sahabat lain plak. Lain orang lain caranya. 

Hadiah :
3 HELAI TUDUNG BAWAL UNTUK 3 ORANG PEMENANG

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

Jom Jalan-Jalan