30 November, 2016

Segmen Jom Tambah Follower By Shuhaida Kabdy


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...


Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

SEGMEN BLOGLIST #1 DECEMBER CIKLAPUNYABELOGDOTBLOGSPOTDOTMY


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
30 November 2017


Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

29 November, 2016

3 Days Giveaway ( Part 1 )


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

HADIAH




Hasil carian imej untuk novel kenapa aku


TOP REFERRAL (1) : 1 set trial AJ HAIR CARE (shampoo,conditioner,serum) + 1 NOVEL

TOP REFERRAL (2) : 1 set trial AJ HAIR CARE (shampoo,conditioner,serum) + 1 PERFUME PEN

RANDOM 3 PESERTA : 1 PERFUME PEN + 2 Trial AJ HAIR SHAMPOO


Testimoni AJ HAIR CARE



Sesiapa nak trial AJ HAIR CARE percuma boleh usahakan untuk jadi TOP REFERRAL !!! CEPAT GIVEAWAY INI BERLANGSUNG SELAMA 3 HARI SAHAJA ! Jangan lepaskan peluang ini !

Menang Giveaway by Snek Lazat


Alhamdulillah... Aku ada menang Giveaway by Snek Lazat... Sebenar nyer lama dah aku menang,  tapi aku tak sempat nak cerita kat korang... So,  sekarang nih kira nyer aku nak bayar hutang lah nie... 

Nie lah salah satu hadiah yang aku dapat... Dapat dapat terus bukak... Kruk krak kruk krak makan popia simpul... Ehhh,  dah habis tak sempat nak snap gambar... Berebut-rebut makan anak beranak... Haaa,  macam tak cukup plak... 

Takpe takpe kita bukak lagi satu botol plak... Kali nie kita makan popia cheese plak... Ya Rabbi... Sedap sungguh... Rase cam makan twisties plak... Yang nie lagi cepat habis... Memang tak merasa lah BigBoss... 

PROMOSI 

Sempena cuti sekolah nie mesti macam-macam majlis akan diadakan... Namun kewangan akan menjadi kekangan... Jom tengok sini Snek Lazat menyediakan pakej doorgift dengan harga yang berpatutan... 

Jom tengok sample doorgift setiap deco.. simple deco je ye





Ada dua saiz untuk dalam bekas nie iaitu kecik dan besar. Harga serendah 80sen - RM1 (kecil) dan RM1-1.40 (besar). Harga berbeza mengikut isian ye...


Dalam plastik jer pun ada... Ok jugak kalau macam nie ... Harga serendah RM80sen - RM1 sahaja ye.. harga berbeza mengikut isian.. boleh pilih isian yang mana.. deco reben atau tali..

Isian yang available adalah
- Popia Simpul , Gulung, samosa mini berintikan serunding ikan
- Popia Batang Buruk
- Popia Simpul Nestum
- Popia simpul Cheese
- Popia simpul Horlick
- Popia Simpul susu
- Karipap Mini

100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"

Ada yang berminat??? 

 Selain popia Snek Lazat juga menjual bahulu dan serunding ... Kerepek pisang pun ada tau...  Kalau korang tengah plan nak cari doorgift untuk birthday , majlis aqiqah , kenduri atau apa2 majlis boleh berurusan dengan Snek Lazat okey. Inshaallah korang takkan menyesal sebab sedap sangat! Pakej aiskrim goyang pun ada tau ...


FACEBOOK : Snek Lazat dan Sedap

INSTAGRAM : sneklazatsedap

Labels

#bookcafe (1) #mycybersale2016 (1) #Review (6) 8share (24) Aku (15) Contest (154) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (657) Hadiah (2) Iklan (18) Info (11) KakiKomen (26) Kuiz (2) Luahan (6) Luqman (3) Menang (17) Segmen (288)