09 July, 2017

Segmen Sesuci Lebaran 2017 By Hani Rahman


Assalmualaikum & Salam Sejahtera kengkawan semua ... Mesti kengkawan semua tengah sibuk  beraya kan ... Trafik blog pun nampak nyer beraya jugak kan ... So sesaje jer buat segmen untuk menaikkan kembali trafik di samping menambah kenalan dan menghilangkan kebosanan ... Maklum ler MakTang kena duk rumah... 

Syarat-syarat :-
1. Follow blog Kisah Hidup Ku & Jom Bercontest
2. Add FB Hani Rahman
Twitter @HaniFadhlina
3. Buat entry, buh banner kat atas tu & backlink ke entry nie ...
4. Tinggal kan link entry korang kat entry nie jer ...
5. Nanti saya akan senaraikan peserta dan kita kena sesame blogwalking ...

Dah tamat nanti saya akan pilih 10 blog untuk disenaraikan dalam Bloglist Sesuci Lebaran 2017 ... Harap-harap dapat sambutan ... 

KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...

SENARAI PESERTA

03 July, 2017

Giveaway 1,000 Kotak PERLASHINE® Kapsul Mutiara

home_perlashine_poster-squashed_1

Peluang Untuk Anda Mendapatkan Perlashine Kapsul Mutiara Percuma!

Ya, kami memang nak berikan awak Perlashine secara PERCUMA. Macam mana? 
KLIK BANNER DI ATAS 
Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
9 Julai 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

26 June, 2017

Pencarian 3 Month Bloglist by Auni Liyana


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
15 Julai 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

Menang Sampul Duit Raya Dari Papaglamz.com

Ari tu aku ada join Segmen ZIKIR DIKIR Bersama Papaglamz.com... Segmen yang senang sangat... Saje jer join, sambil update blog,  sambil beramal... 

Alhamdulillah... Rezeki x pernah salah alamat... Tuan Blog papaglamz.com bermurah hati nak bagi ke semua 37 peserta sampul duit raya... 


Dah guna dan dah diagihkan pun... Terima kasih Tuan... 

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (7) 8share (25) Aku (16) Bloglist (31) Contest (164) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (736) Hadiah (2) Iklan (19) Info (11) KakiKomen (32) Kuiz (2) Luahan (7) Luqman (3) Menang (19) Segmen (333)