hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

28 January, 2018

PENCARIAN BLOGLIST 2018


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Saya tak berapa suka nak komen lebih-lebih, sebab apa kadang-kadang blog nih ikut citarasa masing-masing... Kita plak bukan boleh nak memuaskan hati semua orang ... Saranan saya agar teruskan menulis untuk manfaat semua orang... 

Hadiah :
Masuk bloglist sepanjang tahun

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY

Yang nie plak untuk ulat2 buku... Banyak buku2 menarik + murah kat sini... Sila skodeng... 



27 January, 2018

Giveaway : Pelukis Jalanan & Arkitek Jalanan by stnrsyfh


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
17 Februari 2018

Hadiah :
Buku Pelukis Jalanan & Arkitek Jalanan

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY

Yang nie plak untuk ulat2 buku... Banyak buku2 menarik + murah kat sini... Sila skodeng... 



GIVEAWAY SOUVENIRS PULAU JEJU BY SITIYANGMENAIP & SALBIAHM


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
31 Januari 2018

Hadiah :
3 x Fridge Magnet Pulau Jeju (3 Orang Pemenang)
5 x Keychain Khas Pulau Jeju (5 Orang Pemenang)

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY

Yang nie plak untuk ulat2 buku... Banyak buku2 menarik + murah kat sini... Sila skodeng... 



26 January, 2018

HAPPY BIRTHDAY SISHAWA DOT COM - BLOGGER CONTEST


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
8 Februari 2018

Hadiah :
Wang Tunai $$$$$ + Lain-lain hadiah
Masuk bloglist

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY

Yang nie plak untuk ulat2 buku... Banyak buku2 menarik + murah kat sini... Sila skodeng... 


12 January, 2018

Saya Nak Masuk Bloglist January


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
-

Hadiah :
Masuk bloglist... 

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY

Yang nie plak untuk ulat2 buku... Banyak buku2 menarik + murah kat sini... Sila skodeng... 



10 January, 2018

GIVEAWAY BY PRINCESS FAZZ


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
31 Januari 2018

Hadiah :

  • RM10 topup to 2 person
  • Notebook with Doodle Cover by me for 2 person
  • A set of Makeup Brush (7 brush in it) for 1 person
Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY

Yang nie plak untuk ulat2 buku... Banyak buku2 menarik + murah kat sini... Sila skodeng... 

Mek Zumbie 2k18 Giveaway


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
--

Hadiah Yang Saya Nakkk :
Novel The Unsung Hero: NTUH006
Saya memang suka baca novel ...


Blouse Bunga XXXL: BB008 (new)
Perempuan memang ler suke kalau dapat hadiah blouse...

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAYS

Yang nie plak untuk ulat2 buku... Banyak buku2 menarik + murah kat sini... Sila skodeng... 

Pencarian Bloglist 2018 Blog FarhannaJafri


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
13/1/2018

Saya tak berapa suka nak komen lebih-lebih, sebab apa kadang-kadang blog nih ikut citarasa masing-masing... Kita plak bukan boleh nak memuaskan hati semua orang ... Saranan saya agar teruskan menulis untuk manfaat semua orang... 

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAYS

Yang nie plak untuk ulat2 buku... Banyak buku2 menarik + murah kat sini... Sila skodeng... 

09 January, 2018

MENANG SUSU SUSTAGEN

Alhamdulillah aku menang SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY ... Yang lebih menggembirakan aku menang untuk dua bulan berturut-turut... Anakk aku Putra ler paling happy ... Aku pun happy jugak sebab dapat menjimatkan perbelanjaan aku sekeluarga ...
Menang ganjaran bulan November 2017

Menang ganjaran bulan Disember 2017


Putra ler yang paling gembira berganda-ganda ... Konon-konon cam dia yang menang hadiah tu ...


Nie ganjaran bulan November 2017... Dapat sekali dua cookiepod ... Hahaha, ntah bile lah nak guna tu ...

Hadiah yang ditawarkan memang menarik jer... Best kan... Haaa, jangan lupa join tau... Aku dah menang untuk bulan November 2017 dan Disember 2017... So,  ape lagi aku seru korang join jugak untuk bulan2 yang seterus nyer... 
Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAYS

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen katJom Bercontest ... 
Yang nie plak untuk ulat2 buku... Banyak buku2 menarik + murah kat sini... Sila skodeng... 

New Year Giveaway whoot whotttt


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
30 Januari 2018

Gambar 2017 :

Hadiah :
- 2x aloevera Nature Republic original from Hermo

- 2 Travel pouch

and.........

-Penambahan hadiah vitamin C plus Shaklee jika penyertaan lebih 110 orang

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAYS

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 



07 January, 2018

GIVEAWAY #1 NEW YEAR 2018 BY CIKYAN


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
Akan diumumkan... 
So, sempat lagi nak join... 
Jom ler... 

Setiap kali masuk tahun baru pasti semua sibuk memikirkan azam baru...  Aku tak ade spesifik azam...  Tapi sudah pasti ada hati nak jadi lebih baik dari tahun sebelumnya... Sudah pasti nak jadi isteri yang lebih baik,  nak jadi ibu yang lebih baik dan nak jadi anak yang lebih baik... Dan yang pasti sebagai seorang yang beragama Islam sudah pasti  Inna solaati, wanusukii, wamahyaaya, wamamaati, lillah hirobbil 'alamin ... Sesungguhnya solatku, 'ibadahku, kehidupanku dan kematianku semata-mata untuk ALLAH Tuhan sekelian 'alam ... Insyaallah... Semoga kita semua berjaya mencapai azam masing-masing... Tapi harus kita ingat, Manusia merancang, Allah juga merancang ... Sesungguhnya perancangan Allah adalah yang terbaik ...

*Pssst, nak tanam pokok durian lah, tak sampai hati nak beli durian kilo, mahal sangat... #boikotduriantimbang
#azamtahunbaru

Saya rasa saya masih baru mengikuti blog Cik Yan,  so rasa cam tak adil plak nak komen lebih-lebih, saranan saya agar teruskan menulis untuk manfaat semua orang... 

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAYS

Yang nie plak untuk ulat2 buku... Banyak buku2 menarik + murah kat sini... Sila skodeng... 

Segmen : REALSVIORS Bloglist !


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
9 Januari 2018

Setiap kali masuk tahun baru pasti semua sibuk memikirkan azam baru...  Aku tak ade spesifik azam...  Tapi sudah pasti ada hati nak jadi lebih baik dari tahun sebelumnya... Sudah pasti nak jadi isteri yang lebih baik,  nak jadi ibu yang lebih baik dan nak jadi anak yang lebih baik... Dan yang pasti sebagai seorang yang beragama Islam sudah pasti  Inna solaati, wanusukii, wamahyaaya, wamamaati, lillah hirobbil 'alamin ... Sesungguhnya solatku, 'ibadahku, kehidupanku dan kematianku semata-mata untuk ALLAH Tuhan sekelian 'alam ... Insyaallah... Semoga kita semua berjaya mencapai azam masing-masing... Tapi harus kita ingat, Manusia merancang, Allah juga merancang ... Sesungguhnya perancangan Allah adalah yang terbaik ...

*Pssst, nak tanam pokok durian lah, tak sampai hati nak beli durian kilo, mahal sangat... #boikotduriantimbang


Hadiah :
7 x bloglist 
2 x review blog

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAYS

Yang nie plak untuk ulat2 buku... Banyak buku2 menarik + murah kat sini... Sila skodeng... 

Jom Jalan-Jalan

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (27) Aku (16) Bloglist (68) Blogwalking (4) Contest (173) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (838) Hadiah (2) Iklan (22) Info (17) KakiKomen (36) Kuiz (2) Lazada (1) Luahan (8) Luqman (3) Menang (20) Segmen (378) SGShop (1)