hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

07 January, 2018

GIVEAWAY #1 NEW YEAR 2018 BY CIKYAN


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
Akan diumumkan... 
So, sempat lagi nak join... 
Jom ler... 

Setiap kali masuk tahun baru pasti semua sibuk memikirkan azam baru...  Aku tak ade spesifik azam...  Tapi sudah pasti ada hati nak jadi lebih baik dari tahun sebelumnya... Sudah pasti nak jadi isteri yang lebih baik,  nak jadi ibu yang lebih baik dan nak jadi anak yang lebih baik... Dan yang pasti sebagai seorang yang beragama Islam sudah pasti  Inna solaati, wanusukii, wamahyaaya, wamamaati, lillah hirobbil 'alamin ... Sesungguhnya solatku, 'ibadahku, kehidupanku dan kematianku semata-mata untuk ALLAH Tuhan sekelian 'alam ... Insyaallah... Semoga kita semua berjaya mencapai azam masing-masing... Tapi harus kita ingat, Manusia merancang, Allah juga merancang ... Sesungguhnya perancangan Allah adalah yang terbaik ...

*Pssst, nak tanam pokok durian lah, tak sampai hati nak beli durian kilo, mahal sangat... #boikotduriantimbang
#azamtahunbaru

Saya rasa saya masih baru mengikuti blog Cik Yan,  so rasa cam tak adil plak nak komen lebih-lebih, saranan saya agar teruskan menulis untuk manfaat semua orang... 

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAYS

Yang nie plak untuk ulat2 buku... Banyak buku2 menarik + murah kat sini... Sila skodeng... 

10 comments:

  1. sis.. thanks sudi join giveaway sy.. actually tarikh tamat tu belum ada lg sis.. sbb nnt cikyan akan umumkan bila akan tamat.. so boleh lg nkjoin.. hihihi..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Terima kasih... Tuan Tanah kata GA masih open... Jom join...

      Delete
  3. singgah sini dari giveaway cikyan :D goodluck ye. hehe. jemput singgah: http://zaza96.blogspot.my/2018/01/giveaway-1-new-year-2018-by-cikyan.html

    ReplyDelete

Jom Jalan-Jalan

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (27) Aku (16) Bloglist (71) Blogwalking (4) Contest (173) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (850) Hadiah (2) Iklan (22) Info (17) KakiKomen (36) Kuiz (2) Lazada (1) Luahan (8) Luqman (3) Menang (20) Segmen (382) SGShop (1)