hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

01 December, 2018

SUSTAGEN SUPERMOMS MONTHLY GIVEAWAYS


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
30 November 2018

Hadiah :
SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 


Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

14 November, 2018

#7YearsAnniversaryGiveaway Dunia Zumal

 
Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
10 Disember 2018

Hadiah :
  1. Wang tunai RM30 + dimasukkan dalam bloglist khas X 1 pemenang
  2. Wang tunai RM20 + dimasukkan dalam bloglist khas X 1 pemenang
  3. Eye Shadow The Rock Nudes Maybelline + dimasukkan dalam bloglist khas X 1 pemenang
  4. Aloe Vera Gel Au Fairy + dimasukkan dalam bloglist khas X 1 pemenang
  5. Top up RM10 + dimasukkan dalam bloglist khas X 1 pemenang
  6. Dimasukkan dalam bloglist khas X 5 pemenang

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

GIVEAWAY BUKU BY BUDAKVANILLA



Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...


Tarikh Tamat :
2 Disember 2018

Sejak dari remaja lagi dah memang suka membaca,mak abah pun memang galakkan mebaca sedari kecil lagi, tapi dulu jusat baca  majalah yamg bersesuaian dengan umur. Apabila usia dah meningkat dewasa maka bermulalah keseronokan membaca novel, tambahan dah ada duit sendiri sikit-sikit, asal stress jer beli novel baru. muahahaha.

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

13 November, 2018

Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
30 November 2018

Hadiah :

Planner 2019 Giveaway by LullabysszPlanner 2019 Giveaway by Lullabyssz
2 x Planner 2019

Semua peserta yang join akan dimasukkan dalam bloglist.

Kalau peserta melebihi 40 orang.

Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz
1 x bag cute ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†

No matter how bad you think your life, wake up each day and thank Allah for what you have. Someone somewhere is fighting just to survive.

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

PENCARIAN BLOGLIST DECEMBER 2018 OLEH AIRAH SYAHIRAH


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
Bila2 Aje

Hadiah :
10 x bloglist
1 pemenang bertuah

Suka baca review yang nih 
STEAMBOAT PALING SEDAP DI CAMERON HIGHLAND
Penceritaan yang berjaya membuatkan terasa-rasa nak pie Cameron Highland, dibantu dengan gambar yang menggambarkan suasana tenang dan selesa.

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

12 November, 2018

Giveaway #1 by YEASLMN


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
4 Disember 2018

Hadiah :
1. 1 botol EDP Perfume (35ml) (Sponsored  by MR Perfume)
2. 1 helai Tudung Ruffle (Sponsored by MURAH RIZKI Shoppe)
3. 1 Fridge Magnet + Make-Up Purse (Sponsored by  YEASLMN)


*3 pemenang yang bertuah akan dipilih menggunakan RANDOM.ORG*

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

01 November, 2018

SEGMENT BLOGLIST BY FARAH FARHANA


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
1 November 2018

Hadiah :
Masuk Bloglist

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

31 October, 2018

Segmen Bloglist + Blogwalking by Ombak Bergigi


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
3 November 2018

Hadiah :
Bloglist 

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

18 October, 2018

Segmen Bloglist Akhir Tahun November Hingga Disember 2018 ciklapunyabelog


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
31 Oktober 2018

Hadiah :
Bloglist Nov & Dis

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

15 October, 2018

GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM



Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
31 Oktober 2018

Silent reader jer sekarang nih. Suka datang blog nih sebab banyak maklumat. Review produk ada, makanan sedap-sedap ada, lirik lagu ada dan macam-macam lagi. Tak ada apa yang perlu diubah cuma pesan akak supaya teruskan menulis untuk manfaat kita semua. Jangan lupa juga menulis untuk bekalan di akhirat nanti.
Hadiah :

SEBUAH PLANNER 2019 x 4 orang

Details mengenai Planner 2019 - BACA SINI

HADIAH TAMBAHAN 


seperti yang dijanjikan, bila dah melebihi 30 orang yang join sha akan tambah hadiah, ya inilah hadiahnya 

1 handbag x 1 pemenang 

yang ini sha cari komen komen yang membantu hehehe 

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

14 October, 2018

GPC Kawaii Octopus Giveaway



Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
14 Oktober 2018

Hadiah :
3 x kawaii octopus plushie

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

11 October, 2018

Birthday Giveaway by Mazuriah Mohamed


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
31 Oktober 2018

Hadiah :
10 x Hadiah Istimewa 

Jalan-jalan nak cari giveaway untuk turut serta, maka terjumpa lah Blog Mazuriah's World

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 


INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

Jom Jalan-Jalan