hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

22 December, 2018

SENARAI PESERTA SEGMEN BLOGLIST 2019


Alhamdulillah, selesai sudah segmen yang saya anjurkan. Agak mengecewakan jugak kerana sambutan kurang memberangsangkan. Maklum ler blogger sendu. Walaubagaimanapun, terima kasih diucapkan kepada kengkawan yang sudi join Segmen saya yang tak seberapa nih.

Pada yang dah join, jom tengok ada tak link korang kat sini. Sambil-sambil tu boleh jalan-jalan blog kengkawan. Semua peserta akan saya masukkan ke Bloglist 2019 nanti yer. 






















Saya akan sekalikan semua untuk Bloglist 2019 kedua-dua blog saya. Terima kasih kengkawan. Jom jalan-jalan. 

4 comments:

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) #tollyjoyxazlindagiveaway (1) 8share (27) Aku (16) Bloglist (95) Blogwalking (7) Contest (174) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (886) Hadiah (3) Iklan (23) Info (17) KakiKomen (36) Kuiz (2) Lazada (1) Luahan (8) Luqman (3) Menang (21) Segmen (405) SGShop (1)