hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

31 December, 2017

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAYS


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...
Hadiah yang ditawarkan...
Macam menarik jer... Best kan... Haaa, jangan lupa join tau... Klik banner kat atas tu... Jommm... Pantasss...

Aku dah menang untuk bulan November 2017... So,  ape lagi aku seru korang join jugak untuk bulan2 yang seterus nyer... 


Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAYS


Yang nie plak untuk ulat2 buku... 

29 December, 2017

YEAR END GIVEAWAY BY HUSNIEYHUSAIN


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
5 Januari 2018

Hadiah :
🌸 Hadiah bernilai RM 50 (2 Pemenang)

1x Headphone, 1x Optical Mouse, 1x Wallet Key Holder

🌸 Hadiah Bernilai RM 30 (1 Pemenang)

1x Headphone, 1x Wallet Key Holder

🍁Hadiah Tajaan (Saguhati)

Wang tunai RM 30 x 1

Wang tunai RM 20 x 1

Planner Kit x 1

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAYS

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 

GiveAway DMS360! Kongsi dan Menang Produk Bernilai RM200 5in1 DMSONE Exclusive


Produk DMS bebas dari bahan kimia merbahaya
Ada KKM
Korean Dermatologi (haaa ni mesti ramai suka sebab semua nak muka glowing mowing gitu)
Produk penjagaan muka Malaysia yang 2x berjaya menang Anugerah Antarabangsa 2014 dan 2017

DMSONE EXLUSIVE 5in1

SET LENGKAP ni di datang kan KHAS dgn kotak yg menarik & tampak EKSKLUSIF:-

1) Colagen Facial Soap Bar
2) Night Cream (10g)
3) Day Cream (10g)
4) Glowing Serum (20ML)
5) CC Cream Foundation SPF 45 PA++ (30ML)

DMSONE EXCLUSIVE 5in1 adalah keluaran istimewa dengan teknologi korea yang membantu bahan aktif meresap pantas ke dalam kulit.

Formulasi ni mengandungi Arbutin, Glutathione, Vitamins B3 & C yg bertindak sebagai "melanin lock" bagi mengurangkan masalah "pigmentasi".

Set lengkap ni juga mampu merawat kulit bermasalah seperti jerawat, garisan halus & jeragat.

Kandungan kolagen dpt membantu menguatkan struktur kulit dan pembentukan sel2 baru agar kulit tambah lembut & licin.

Overall dgn set DMSONE EXCLUSIVE 5 IN 1.. anda bakal dpt kulit yg berseri & bebas cela.

🌹ThePerfectBeautySkinForEveryone
🌹KoreaTechnology

Super Jimat Dalam Satu Harga

Mengandungi :

1. Collagen Facial Soap
👉Dgn gabungan ekstrak semulajadi spti Peony dan fruktan, sabun ini dapat membntu membersih, melembut serta mencerahkan kulit.

2. Glowing Serum
👉Serum rawatan memperbaiki masalah kulit berminyak, pori terbuka, tona kulit tidak sekata dan jerawat itk menghasilkan kulit yg lebih cerah, ankal dan halus.

3. Day Cream
👉Mengurangkan tompok hitam, melembap dan mencerahkan kulit.

4. Night Cream
👉Memulihkan sel kulit yg bermasalah ketika tidur justeru mengurangkan masalah jeragat dan tompok hitam serta mencerahkan kulit.

5. CC Cream SPF 45PA++
👉Merupakan formula bedak asas dan kandungan SPF 45PA++ bertndak sbg pelindung matahari. Meratakan warna kulit yg tidak sekata dan mengurangkan maslaah kulit berminyak.

DMS56 merupakan formula teknologi korea yang lebih terkini,
krimnya tidak sama dengan krim set asas DMS360, DMSONE mahupun Glowing Speed.

Krim seakan lotion, sangat pantas menyerap ke dalam kulit wajah.😍

Sesuai untuk
✔️ Lelaki dan wanita
✔️ Remaja seawal 12 tahun
✔️ Sesuai semua jenis kulit

Testimoni Pelanggan 5in1 DMSONE Exclusive






Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas ⬆⬆⬆ jika berminat untuk turut serta ...

Segmen BLOGLIST New Year Januari hingga Mac


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
31 Disember 2017
Hadiah :
10 blog yang bertuah akan memasuki bloglist Jan - Mac 2018

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAYS

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 



Giveaway Untuk Bloggers Edisi Ke-3


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Entri Yang Saya Paling Suka Dalam Blog Safirul Amar Azmi

Syukuri Apa Yang Ada


Tarikh Tamat :
29 Disember 2017
Sebelum Tengahari

Hadiah :

1) Hadiah di Tempat Pertama, Dirham Masjid Al Aqsa 2.2975 Gram (SN 00555)

2) Hadiah di Tempat Kedua, Dirham Masjid Al Aqsa 2.2975 Gram (SN 00700)

3) Hadiah di Tempat Ketiga, Dirham Masjid Al Aqsa 2.2975 Gram (SN 00274) 

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAYS

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 



28 December, 2017

Giveaway Happy New Year 2018


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
31 Disember 2017

Hadiah :

Pemenang Pertama :RM30
Pemenang Kedua : RM20
10 Pemenang : Masuk Bloglist

Setiap kali masuk tahun baru pasti semua sibuk memikirkan azam baru...  Aku tak ade spesifik azam...  Tapi sudah pasti ada hati nak jadi lebih baik dari tahun sebelumnya... Sudah pasti nak jadi isteri yang lebih baik,  nak jadi ibu yang lebih baik dan nak jadi anak yang lebih baik... Dan yang pasti sebagai seorang yang beragama Islam sudah pasti  Inna solaati, wanusukii, wamahyaaya, wamamaati, lillah hirobbil 'alamin ... Sesungguhnya solatku, 'ibadahku, kehidupanku dan kematianku semata-mata untuk ALLAH Tuhan sekelian 'alam ... Insyaallah... Semoga kita semua berjaya mencapai azam masing-masing... Tapi harus kita ingat, Manusia merancang, Allah juga merancang ... Sesungguhnya perancangan Allah adalah yang terbaik ...

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAYS

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 

TENGKUBUTANG'S GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY HUBBY AND HARRAZ!


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
31 Disember 2017

Hadiah :

WANG TUNAI RM50 X 1 PEMENANG
marshalizadotcom IG

WANG TUNAI RM30 X 1 PEMENANG
WANG TUNAI RM20 X 1 PEMENANG
WANG TUNAI RM 20 X 1 PEMENANG

WANG TUNAI RM10 X 3 PEMENANG

WANG TUNAI RM 10 X 2 PEMENANG
WANG TUNAI RM10 X 2 PEMENANG
WANG TUNAI RM15 X 1 PEMENANG
syahoneykittyshoppe

WANG TUNAI RM10 X 1 PEMENANG

WANG TUNAI RM10 X 1 PEMENANG
WANG TUNAI RM10 X 1 PEMENANG
WANG TUNAI RM 10 X 1 PEMENANG

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAYS

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 



Jom Jalan-Jalan

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (27) Aku (16) Bloglist (68) Blogwalking (4) Contest (173) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (838) Hadiah (2) Iklan (22) Info (17) KakiKomen (36) Kuiz (2) Lazada (1) Luahan (8) Luqman (3) Menang (20) Segmen (378) SGShop (1)