26 September, 2016

Giveaway by BusyraTakiyudin


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tamat : 30 September 2016

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest



Sebuah blog yang awesome ... Sebab ape ? Kalau korang blogwalking blog nie macam-macam kisah ade ... Kisah kehidupan seharian penulis blog ... Review produk pun ada ... Kalau korang selongkar lagi nanti mesti jumpa bermacam-macam petua ... Nak suruh penulis blog edit blog korang pun boleh ... Dan yang paling best blog nyer ringan dan pantas jer nak upload ...

GIVEAWAY PERTAMA OLEH SYSTCARE


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tamat : 25 September 2016

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest






24 September, 2016

Segmen Bloglist Oktober Blog Seindahcerita


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tamat : 29 September 2016

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest




COMICS GIVEAWAY by SVIORS


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tamat : 12 Oktober 2016

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest


23 September, 2016

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tamat : 26 September 2016

Saya nie bukan jenis yang make up beria sangat ... Kalau nak keluar tu cukup dengan tepek compact powder dan calit jer gincu skit ... Cuma akhir-akhir nie jer berjinak-jinak pakai eye liner ... Minyak wangi harus pakai tak kira ape brand pun janji wangi ... Kalau dapat Sally nyer Beauty Box best jugak, boleh tambah koleksi ... Simple jer saya nih ...

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

22 September, 2016

AUGUST ANNIVERSARY GIVEAWAY!


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tamat : 30 September 2016

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest


Giveaway by Cik Purple

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tamat : Bila-bila Masa

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

21 September, 2016

PROMOSI BOOKCAFE #MYCYBERSALE2016


Assalamualaikum & Selamat Petang kengkawan ... Kepada ulat buku diluar sana yang takde masa nak keluar membeli, boleh beli buku secara online dah sekarang ...


Sekarang nie BookCafe tengah buat sale ... Ada buku-buku yang dijual dengan diskaun sehingga 95% ... Buku yang berharga RM1 pun ada ... Pat pat pat sape cepat dia dapat ... Lekaih kengkawan ... KLIK jer mana-mana banner yang korang nak ... Kos penghantaran tengah percuma tu ...

Tarikh Promosi : 
26 - 30 September 2016 

#mycybersale2016
#bookcafe

17 September, 2016

SEGMEN EXCHANGE BLOGLIST BLOG TIPS BLOGGER #1

SEGMEN EXCHANGE BLOGLIST BLOG TIPS BLOGGER ! ||  Segmen pertama yang di anjurkan oleh blog tips blogger ini adalah bertujuan untuk menambah kenalan dan juga mengeratkan hubungan antara blogger-blogger yang wujud di malaysia . Selain itu, memberi peluang kepada blogger untuk berkenalan dengan Blog Tips Blogger secara Khusus dan mengetahui fungsi blog tips blogger ini .




SEGMEN EXCHANGE BLOGLIST BLOG TIPS BLOGGER !

Syarat-Syaratnya adalah 

1. Follow blog Tips Blogger dan Google+ Account .
2. Buat Entri Bertajuk " SEGMEN EXCHANGE BLOGLIST BLOG TIPS BLOGGER #1 "
3. Copy Coding di bawah dan pastekan di ruangan Html entri anda .
4. Publish entri dan tinggalkan link entri anda di ruangan komen di entri ini .
5. Masukkan link blog Tips Blogger kedalam bloglist anda .
6. Share entri anda di media sosial anda . gunakan hashtag #segmentipsblogger ( 1 post je)
7. Selesai .

Hadiah-hadiah yang di tawarkan !

Semua blog yang menyertai segmen ini akan di letakkan di dalam entri bloglist blog Tips Blogger. Rata-rata pengunjung blog tips blogger adalah dari kalangan blogger, jadi kebarangkalian mereka terjah ke blog anda untuk blogwalking juga tinggi.

**pastikan anda tidak remove bloglist selepas segmen ini berakhir .

Segmen akan berlangsung selama 1 hari setengah sahaja ! Siapa cepat dia dapat !

17 September 2016 sehingga 18 september 2016 ( 11.59 malam ) .

Selamat mencuba !

Sekian .

Pencarian Bloglist AisyaAzman Sept & Oct 2016


Pesanan Penaja!

Tiada syarat yang susah untuk bloglist kali ini. Cuma
  1. Buat entry bertajuk Pencarian Bloglist AisyaAzman Sept & Oct 2016
  2. Copy coding yang disediakan di bawah & pastekan di ruangan entry sebagai HTML
  3. Pastikan banner ini di link kembali kepada entry asal iaitu entri di blog aku. Sekiranya tidak, entry kalian di anggap tidak valid.
  4. Publish dan tinggalkan link entry kalian di ruangan komen di bawah
  5. Tarikh tutup adalah adalah 18 October 2016 jam 12.00am.

********************

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...


Tamat : 18 Oktober 2016



Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest


Giveaway Mangkuk Tingkat by El Darwena


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tamat : 15 Oktober 2016

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest



SEGMEN: BLOGLIST 3 BULAN BERSAMA ELSA

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tamat : 30 September 2016

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

Preloved Hair Serum Giveaway By Penselduabee


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tamat : 30 September 2016

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs Di Mialiana.com


3D GOLD STEMCELL SERUM MY BEAUTY HERBS

Adakah anda ingin kulit wajah bebas tanpa jeragat, parut dan pori-pori terbuka? Adakah anda inginkan kedut di muka hilang sedikit demi sedikit dan anda inginkan semua masalah kulit muka hilang dengan hanya satu rawatan yang tidak melibatkan kos yang mahal? 

3D Gold Stemcell Serum akan menjadi jawapan atau solusi untuk permasalahan anda. PARUT JERAWAT, JERAGAT yang mula berkampung di muka dan yang sudah berkerak, KEDUT di muka yang menjadi teman apabila usia semakin bertambah adalah penyebab hilang keyakinan diri untuk bersosial.

Jangan biarkan masalah ini menghantui anda setelah sekian lama anda berada di dalam dilema dan malu bertemu janji. Kini My Beauty Herbs mengembalikan kejelitaan anda tanpa perlu melakukan laser dan kos-kos perubatan yang mahal. Beralihlah kepada 3D Gold StemCell Serum yang bakal mengubah kulit muka anda dari biasa menjadi luar biasa…Sangat hebat dengan hanya calit-calit merecik... Wow...


"Penyanyi/Pengacara Feeya Iskandar antara pengguna setia 3D GOLD STEMCELL SERUM. Beliau berjaya kekalkan kulit gebu semasa mengamalkan 3D GOLD STEMCELL SERUM dengan sapuan treatment cream di waktu malam."


Produk buatan MALAYSIA yang diformulasikan di FRANCE dan lulus KKM (NO KKM : NOT160106092K). Dapatkan KULIT KEKAL MUDA ANGGUN hanya dalam 30 HARI. Kesan penggunaan seawal 10 hari! Dapatkan kulit idaman anda hari ini. Dengan hanya sekotak, mesti ada perubahan ketara dan kulit lebih merecik flawless dan muda jelita. Nak lagi best pakai secara konsisten selama boleh. Memang TERBUKTI BERKESAN! Bahan SEMULAJADI!

3D GOLD Stem Cell Serum mempunyai kelebihan kerana bahan-bahannya lebih farmaseutikal dan formula yang terkini seperti Pure Argania Stemcell, Hydrolyzed Wheat Protein, Lepitium Sativum Sprouts Extract & Dermacom. Kelebihan yang ada pada 3D Gold StemCell Serum menjadikan kulit anda terus kekal muda anggun selamanya, seperti Feeya Iskandar duta My Beauty Herbs. Formula Hebat ini mampu memberi kesan “Instant Lifting” pertama kali ketika memakainya. Rangsangan tegang akan dapat dirasai secara lembut.

3D GOLD STEMCELL SERUM bagus dan berkesan untuk :
  1. Hilangkan parut hitam 
  2. Hilangkan dan cegah jeragat
  3. Mencegah luka jerawat
  4. Menutupi liang pori
  5. Memperbaiki struktur kulit dan tona sekata
  6. Lembapkan kulit
  7. Menganjalkan kulit
  8. Mengawal minyak pada wajah
  9. Mencerahkan kulit
  10. Menegangkan kerutan dimata
  11. Pudarkan gelap bawah mata
  12. Melindungi kulit dari sinaran UV
  13. Mengalakkan penghasilan kolagen
  14. Mengurangkan hingga 50% garis halus dan kedutan muka dengan pemakaian konsisten 
Cara Penggunaan My Beauty Herbs, 3D GOLD STEMCELL SERUM :
  1. Sila tekan 1 ATAU 2 kali dan ratakan serum ke wajah, bawah mata, leher dan mata sebelum tidur dan waktu pagi selepas mencuci muka. Pakai 2 kali sehari untuk kesan maksimum bagi jangka masa panjang.
  2. Pastikan anda membersihkan wajah sebelum menggunakan SERUM
  3. Krim rawatan dipakai pada waktu malam selepas mencuci muka. Jangan dicampurkan dengan produk lain.
  4. Minum minima 8 GELAS air kosong sehari

Harga
RM150 Semenanjung RM159 Sabah/Sarawak $65 Brunei $65 Singapore. Dapatkan harga promosi RM120 sekarang dengan treatment cream percuma bernilai rm69.90. 

Video Eksklusif Feeya Iskandar


Soalan yang kerap ditanya :
  1. Adakah 3D Gold Stemcell Serum ini berkesan ke? InsyaAllah berkesan, kerana dah lebih 1002 orang yang telah mencuba dan berikan feedback yang sangat bagus sebelum dilancarkan.
  2. Kenapa ramai yang order 3D Gold Stemcell  Serum iniKesan dapat dilihat seawal 10 hari, 100% diperbuat dari bahan semulajadi, tiada kesan sampingan yang menjejaskan kesihatan, 100% lulus KKM, harga yang berpatutan dengan kualiti terbaik,  mempunyai kandungan pure stemcell yang sangat tinggi, tiada pantang larang semasa pemakaian, sesuai untuk golongan lelaki dan perempuan, tahan lama dan untuk sebulan, terbukti secara klinikal, tiada bahan kimia, kualiti bertaraf antarabangsa, majoriti pengguna berpuas hati.
  3. 3D Gold Stemcell Serum ni boleh tahan berapa lama? 3D Gold Stemcell Serum 20ml boleh tahan selama sebulan.
  4. Boleh hilangkan parut jerawat? Jeragat degil? Boleh, kerana ada kandungan Lepitium Sativum Sprout Extract, Pure argania stemcell,Hydrolyzed Wheat Protein, Lepituim Sativum Sprouts Extract & Dermacom  yang paling berkesan, cepat dan selamat untuk mencerahkan kulit & memudarkan parut-parut hitam atau pori-pori besar. Jangan lupa sapu treatment krim di waktu malam.
  5. Boleh ke pakai toner & moisturizer jenama lain? Boleh, tiada masalah.
  6. Ada kesan-kesan sampingan tak? Tiada kesan sampingan. 3D Gold Stemcell Serum, dirumus dengan teknologi terkini yang berkualiti tinggi dan terbukti selamat dan tidak mengakibatkan pengelupasan kulit.
  7. Lelaki atau wanita, keduanya boleh pakai? Boleh, sesuai untuk kedua-duanya.
  8. Bagaimana nak dapatkan 3D Gold Stemcell Serum? Dapatkan dari kami My Beauty Herbs Hq +6011 28090446 atau beli online di website www.mybeautyherbs.com.my


Sila jawab soalan-soalan berikut :
  1. Siapakah pengguna yang akan mencuba? (Sendiri)
  2. Kondisi Kulit Pengguna Sekarang (Jerawat, Berminyak & Kusam)
  3. Saya patut dipilih oleh My Beauty Herbs dan seterusnya bersetuju untuk membuat entri review 3D Gold StemCell Serum berdasarkan pengalaman pengguna kerana saya berminat untuk mencuba produk ini untuk mengatasi masalah kulit muka saya (sila berikan jawapan anda)

Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs Di Mialiana.com ini dianjurkan pada 16 hingga 25 September 2016 oleh blogger Mia Liana dengan kerjasama My Beauty Herbs dalam mencari 40 orang blogger. Kepada blogger yang berminat nak join, sila klik SINI. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

16 September, 2016

FIRST GIVEAWAY GOMOSHOP96


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tamat :  25 September 2016

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest


11 September, 2016

MINI GIVEAWAY BY TRIPLE S

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...


Tamat : 2 Oktober 2016



Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & join segmen kat Jom Bercontest

Segmen: Bloglist Ayuinsyirah Tahun 2016


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tamat : 30 September 2016

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & join segmen kat Jom Bercontest

Giveaway Tunai By Ahmadhasif.my


Salam Kemerdekaan 2016 untuk semua rakyat Malaysia tak kira di mana anda berada ... Dengan pelbagai masalah yang melanda Malaysia semakin suram sambutan kemerdekaan ... Apa2 pun saya masih rakyat Malaysia ... Moga Malaysia sentiasa dilindungi Allah s.w.t ... Semoga Malaysia terus aman ...


‎Merdeka kah jiwa kita ?
Merdeka kah hati kita ?
Merdeka kah akal kita ?
Apakah erti kemerdekaan 
jika minda masih dijajah ?

🌺Selamat Hari Merdeka 🌺
&
🌺Selamat Hari Malaysia 🌺

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tamat : 30 September 2016

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & join segmen kat Jom Bercontest

07 September, 2016

Giveaway Redmoon Clothpad


Jom  kengkawan sape2 yang blom join, meh ler join segmen nie ... Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ... Klik BaNNeR  jika berminat untuk turut serta ... 

## Maaf saya takde Instagram & Telegram ...

Tamat 30 September 2016
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...


Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ...




05 September, 2016

Kaki Komen Ogos 2016 #JomBercontest

Image result for hello september please be good to me

Hai Kengkawan ...  Berakhir sudah bulan Ogos ... Alhamdulillah masih diberi peluang bersama-sama orang yang aku sayang ... Haaa jom kita tengok kaki komen blog nie bagi bulan Ogos 2016 ... Meriah kannn ... Ada yang baru ... Ada yang masih kekal, maintain gituuu ... Terima kasih ler kat korang semua ... Yang rajin datang singgah + komen kat blog aku nih ... Jom terjah blog dia orang plak ...




  Cik Eyz

Tak lupa jugak buat silent readers (perasan cam ramai orang datang sini) ... Terima kasih bebanyak korang-korang ... Jom blogwalking blog-blog hebat di atas ...


Yang tak tersenarai jangan kecik hati plak ... Nie saje suke-suke ... Yang nak masuk senarai rajin-rajin berbicara ... Jangan ler sepi tanpa berita ...

01 September, 2016

Giveaway Penghargaan RM100 By Kennymerligal

giveaway penghargaan rm100 anjuran kennymerligal

Giveaway penghargaan cash rm100 by kennymerligal | mencari 5 orang pemenang bertuah bagi merebut hadiah wang tunai sebanyak rm20 untuk setiap seorang. Giveaway ini akan bermula pada 1 September 2016 dan berakhir pada 30 September 2016.

Cara untuk menyertai:

  1. Buat satu entry blog bertajuk "Giveaway penghargaan rm100 by kennymerligal".
  2. Copy dan paste banner diatas ke dalam blog post anda atau gunakan kod yang telah disediakan dalam ruangan textarea dibawah.
  3. Backlinkkan entry ke sini.
  4. Tinggalkan link entry anda di ruangan komen artikel giveaway sahaja. 

Syarat syarat :

  1. Blogger Malaysia.
  2. Follow blog kennymerligal 
  3. Follow instagram
  4. Follow twitter
  5. Like facebook page 
(* syarat yang kedua adalah wajib manakala yang selebihnya terpulang kepada  anda )

Hadiah :

  1. Wang tunai RM20 x 5 orang pemenang bertuah.
Pemenang akan dipilih secara rawak oleh admin dan keputusan akan diumumkan selepas tamat giveaway. Semoga penganjuran giveaway ini dapat merapatkan lagi tali persahabatan di kalangan rakan rakan blogger. 

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (25) Aku (16) Bloglist (47) Contest (168) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (771) Hadiah (2) Iklan (19) Info (12) KakiKomen (35) Kuiz (2) Luahan (8) Luqman (3) Menang (19) Segmen (352) SGShop (1)