27 August, 2016

Review Pemenang Segmen Sesuci Lebaran

Maaf dipohon kepada ketiga-tiga blog berikut sebab lambat review ... Akak buat simple jer tau ... Sorry ... Jom tengok mereka-mereka yang menang slot review Segmen Sesuci Lebaran ... Korang-korang dengan 10 blog yang lain akak dah masukkan dalam bloglist ... Bloglist ada kat bawah sana tu ... Tak tau ler sampai bila ... Sampai akak bosan ler kot ... Huhuhu ...

Wanny Dlover
Pemilik blog nie bernama Wanny ... Berasal daripada utara iaitu Kedah Darul Aman ... Masih muda, baru berusia 21 tahun ... Blog banyak berkisar tentang kehidupan dia ... Akhir-akhir nie blog Wanny banyak menyertai Giveaway@Segmen ... Semoga Wanny terus berusaha dan tidak jemu untuk menulis blog ...

Pemilik blog nie bernama Aliaa ... Kata nyer masih muda ... Boleh buat Product Review / Blog Advertorial  ... Boleh ler klik mana-mana ikon untuk berurusan dengan Aliaa ...
 photo igalyachan.png  photo twtalyachan.png  photo fbalyachan.png  photo blgalyachan.png
Boleh juga menulis email untuk sebarang urusan review atau advertorial ...

nalmrblog@gmail.com

Bukan Duniamu !
Pemilik blog adalah seorang lelaki bernama Abdul Wafiy ... Masih muda dan masih belajar ... Macam-macam cerita ada kat blog nih ... Menarik ... Blog pun sempoi jer ... Biasa lah lelaki kan ... Teruskan menulis untuk diri sendiri dan jangan lupa jugak menulis untuk bekalan ke akhirat nanti ... Jom ler skodeng beramai-ramai ...



Mini Segmen Blogwalking Santai Bulan Kemerdekaan


Jom  kengkawan sape2 yang blom join, meh ler join segmen nie ... Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ... Klik BaNNeR  jika berminat untuk turut serta ... 

## Maaf saya takde Instagram & Telegram ...

Tamat 31 Ogos 2016
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...


Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ...

26 August, 2016

Segmen Bloglist By Akupenghibur.com


{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :
 Bloglist untuk blog akupenghibur.com selama 1tahun
1 Blogger bertuah Feed Blog di Blog akupenghibur.com

Mula : 25 Ogos 2016 | Tamat :1 Sept 2016

Jom  kengkawan sape2 yang blom join, meh ler join segmen nie ... Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ... Klik BaNNeR  jika berminat untuk turut serta ... 

## Maaf saya takde Instagram & Telegram ...

Tamat 1 September 2016
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...


Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ...




23 August, 2016

Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016

Segmen bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016 kembali untuk lagi untuk menggantikan bloglist bulan Julai & Ogos. Bagi yang tak sempat sertai bulan Jun hari tu, boleh cuba sertai bulan Ogos ni. Kalau sudi, berminat dan nak memeriahkan segmen ni jemputlah sertai ramai-ramai ye. Segmen simple je. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.

KLIK BANNER UNTUK SERTAI SEGMEN

TAMAT : 29 OGOS 2016

Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016
2. Copy coding yang disediakan dan paste di ruangan HTML entry
3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016

Terima kasih atas sokongan semua ^__^

Segmen Bloglist Sotskirt.blogspot September 2016


Jom  kengkawan sape2 yang blom join, meh ler join segmen nie ... Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ... Klik BaNNeR  jika berminat untuk turut serta ... 

## Maaf saya takde Instagram & Telegram ...

Tamat 31 Ogos 2016
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ...

Mini Giveaway Lucky Nine


Jom  kengkawan sape2 yang blom join, meh ler join segmen nie ... Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ... Klik BaNNeR  jika berminat untuk turut serta ... 

Twitter : @HaniFadhlina
## Maaf saya takde Instagram & Telegram ...

Tamat 2 September 2016
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ..

Giveaway Amsterdam by SpendaLusuh


Jom  kengkawan sape2 yang blom join, meh ler join segmen nie ... Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ... Klik BaNNeR  jika berminat untuk turut serta ... 

## Maaf saya takde Instagram & Telegram ...

Tamat 24 September 2016
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ..

Book Giveaway by Abam Kie and Friends


Jom  kengkawan sape2 yang blom join, meh ler join segmen nie ... Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ... Klik BaNNeR  jika berminat untuk turut serta ... 

## Maaf saya takde Instagram & Telegram ...

Tamat 9 September 2016
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ..


Giveaway RM400 By AsyaAmin!


Jom  kengkawan sape2 yang blom join, meh ler join segmen nie ... Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ... Klik BaNNeR  jika berminat untuk turut serta ... 

## Maaf saya takde Instagram & Telegram ...

Tamat 1 Oktober 2016
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ..

Segmen 12 Jam Bloglist #22 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan September dan Oktober 2016 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 23 Ogos 2016, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #22 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Ogos 2016.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

18 August, 2016

Giveaway Dan Pencarian Bloglist by Jepun Mari

giveaway dan pencarian bloglist

Jom  kengkawan sape2 yang blom join, meh ler join segmen nie ... Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ... Klik BaNNeR  jika berminat untuk turut serta ... 

## Maaf saya takde Instagram & Telegram ...

Tamat 23 September 2016

KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ...

17 August, 2016

HOMESOY Street Art Photo Contest



Haaa ... Ini berita baik untuk warga Ipoh dan Penang yang kaki amek gambar ... Satu contest telah di jalankan oleh Homesoy ... Korang amek ler gambar yang paling kreatif kat "Street Art" tu lepas tu hantar ler kat depa ... Ada lah beberapa syarat yang korang kena ikut ... Berminat ? Boleh klik banner kat atas tu ... NAnti korang boleh tengok syarat-syarat dan hadiah nyer sekali ... Kalau yang jauh-jauh tu boleh ler merancang percutian singkat cuti sekolah nanti ... Tempoh contest pun lama lagi ...



Tarikh Tamat : 30 September 2016

HOMESOY Street Art @ Penang: Gat Lebuh Chulia, Penang (GPS coordinate: 5.414075, 100.340536)

HOMESOY Street Art @ Ipoh: Jalan Bijeh Timah, Ipoh (GPS coordinate: 4.595771, 101.078767)



Syarat2 & Hadiah


#HOMESOYcontest #HOMESOYfun#HOMESOYStreetArt #AppreciationOfArt


KLIK BANNER UNTUK JOIN ...KLIK BANNER UNTUK JOIN ...KLIK BANNER UNTUK JOIN ...

16 August, 2016

GIVEAWAY ALOEVERA SOOTHING GEL


KLIK BANNER UNTUK JOIN ...KLIK BANNER UNTUK JOIN ...KLIK BANNER UNTUK JOIN ...

Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM


Jom  kengkawan sape2 yang blom join, meh ler join segmen nie ... Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ... Klik BaNNeR  jika berminat untuk turut serta ... 

## Maaf saya takde Instagram & Telegram ...

Tamat 22 September 2016

KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ..

12 August, 2016

Giveway Friendship By Seindahcerita




Jom  kengkawan sape2 yang blom join, meh ler join segmen nie ... Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ... Klik BaNNeR  jika berminat untuk turut serta ... 
## Maaf saya takde Instagram & Telegram ...

Tamat 17 Ogos 2016


Haaa ... Nie lah sahabat baik saya sekarang ...
Sahabat dunia akhirat ...
Semenjak menjadi fulltime housewife 2008 ...
Semua jadi sahabat alam maya jer ...
Harap-harap dapat ler jadi sahabat till jannah ...
Hadiah
Wang Tunai RM20 x 3 Pemenang
Sehelai Shawl x 1 Pemenang
Top up RM10 x 3 Pemenang
Top up RM5 x 2 Pemenang

KLIK BANNER UNTUK JOIN ... 

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ...

Giveaway Birthday by Cik Eyz


Ucapan :
"Selamat Hari Lahir Cik Eyz ... Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki ... Semoga sentiasa ceria dan gembira selalu ... Semoga dipermudahkan segala urusan ... Semoga sentiasa di bawah rahmat Ilahi ..."
 Jom  kengkawan sape2 yang blom join, meh ler join segmen nie ... Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ... Klik BaNNeR  jika berminat untuk turut serta ... 

## Maaf saya takde Instagram & Telegram ...

Tamat 31 Ogos 2016

KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ..





09 August, 2016

SEGMEN BLOGGER AKTIF 2016 - MARIA FIRDZ


Jom  kengkawan sape2 yang blom join, meh ler join segmen nie ... Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ... Klik BaNNeR  jika berminat untuk turut serta ... 

## Maaf saya takde Instagram & Telegram ...

Tamat 15 Ogos 2016

KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ..


08 August, 2016

GIVEAWAY PERTAMA BY FARAH SANUSI


Jom  kengkawan sape2 yang blom join, meh ler join segmen nie ... Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ... Klik BaNNeR  jika berminat untuk turut serta ... 

## Maaf saya takde Instagram & Telegram ...


Tamat 31 Ogos 2016

KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ... 
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...


Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ...


06 August, 2016

Segmen: Join Bloglist Ain bulan Ogos-September 2016!!!



Tag :
  Umie Yana

Jom  kengkawan sape2 yang blom join, meh ler join segmen nie ... Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ... Klik BaNNeR  jika berminat untuk turut serta ... 

## Maaf saya takde Instagram & Telegram ...
Tamat 13 Ogos 2016

KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ...

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (7) 8share (24) Aku (15) Bloglist (20) Contest (161) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (714) Hadiah (2) Iklan (19) Info (11) KakiKomen (30) Kuiz (2) Luahan (7) Luqman (3) Menang (18) Segmen (318)