27 August, 2016

Review Pemenang Segmen Sesuci Lebaran

Maaf dipohon kepada ketiga-tiga blog berikut sebab lambat review ... Akak buat simple jer tau ... Sorry ... Jom tengok mereka-mereka yang menang slot review Segmen Sesuci Lebaran ... Korang-korang dengan 10 blog yang lain akak dah masukkan dalam bloglist ... Bloglist ada kat bawah sana tu ... Tak tau ler sampai bila ... Sampai akak bosan ler kot ... Huhuhu ...

Wanny Dlover
Pemilik blog nie bernama Wanny ... Berasal daripada utara iaitu Kedah Darul Aman ... Masih muda, baru berusia 21 tahun ... Blog banyak berkisar tentang kehidupan dia ... Akhir-akhir nie blog Wanny banyak menyertai Giveaway@Segmen ... Semoga Wanny terus berusaha dan tidak jemu untuk menulis blog ...

Pemilik blog nie bernama Aliaa ... Kata nyer masih muda ... Boleh buat Product Review / Blog Advertorial  ... Boleh ler klik mana-mana ikon untuk berurusan dengan Aliaa ...
 photo igalyachan.png  photo twtalyachan.png  photo fbalyachan.png  photo blgalyachan.png
Boleh juga menulis email untuk sebarang urusan review atau advertorial ...

nalmrblog@gmail.com

Bukan Duniamu !
Pemilik blog adalah seorang lelaki bernama Abdul Wafiy ... Masih muda dan masih belajar ... Macam-macam cerita ada kat blog nih ... Menarik ... Blog pun sempoi jer ... Biasa lah lelaki kan ... Teruskan menulis untuk diri sendiri dan jangan lupa jugak menulis untuk bekalan ke akhirat nanti ... Jom ler skodeng beramai-ramai ...



2 comments:

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (7) 8share (24) Aku (15) Bloglist (29) Contest (162) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (723) Hadiah (2) Iklan (19) Info (11) KakiKomen (31) Kuiz (2) Luahan (7) Luqman (3) Menang (18) Segmen (327)