hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

01 August, 2016

Kaki Komen Julai 2016 #JomBercontest



Hai Kengkawan ...  Berakhir sudah bulan Julai ... Berakhir lah juga bulan Syawal, Bulan yang penuh keberkatan  ... Alhamdulillah masih diberi peluang bersama-sama orang yang aku sayang ... Haaa jom kita tengok kaki komen blog nie bagi bulan Julai 2016 ... Meriah kannn ... Ada yang baru ... Ada yang masih kekal, maintain gituuu ... Terima kasih ler kat korang semua ... Yang rajin datang singgah + komen kat blog aku nih ... Jom terjah blog dia orang plak ...




1.  Jamil Hashim

2.  CikLa Shahril
3.  Fhatin Amelia
4.  Muhammad Khairuddin Lim
5.  Umie Yana
6.  Anis Khalilah
7.  nur sabrina
8.  NURUL AQIDAH AZAHAR
9. Siti Rohaida Yusof
10.  AkuSeorangTraveler

Tak lupa jugak buat silent readers (perasan cam ramai orang datang sini) ... Terima kasih bebanyak korang-korang ... Jom blogwalking blog-blog hebat di atas ...

Yang tak tersenarai jangan kecik hati plak ... Nie saje suke-suke ... Yang nak masuk senarai rajin-rajin berbicara ... Jangan ler sepi tanpa berita ...

4 comments:

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (27) Aku (16) Bloglist (52) Blogwalking (2) Contest (170) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (803) Hadiah (2) Iklan (22) Info (16) KakiKomen (36) Kuiz (2) Luahan (8) Luqman (3) Menang (19) Segmen (363) SGShop (1)