hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

23 December, 2018

SEGMEN BLOGLIST 2019


Hai kengkawan ... Sempena nak masuk tahun yang baru tak lama lagi, saya rasa cam nak tukar bloglist. Maka terhasil lah SEGMEN BLOGLIST 2019. Sape-sape yang berminat boleh ler join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... 

Tempoh :
24/11/2018 - 21/12/2018

Hadiah :
*Masuk Bloglist 2019*

Syarat :
Jom follow yang 👇👇👇👇
Jangan lupa singgah jalan-jalan kat 
Kisah Hidup Ku & Jom Bercontest

Korang buat ler entri ringkas pasal segmen nie, letak banner kat atas tu , backlink balik ke entri nie. Nanti tinggal link kat komen eak. Pasti akan terima lawatan bersejarah dari saya nanti. Kengkawan juga digalakkan membuat lawatan ke blog peserta yang lain. Nanti saya akan update nama peserta beserta link mereka.

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

12 comments:

  1. Assalam awak. saya ada tag awak https://nuraisyahsukor.blogspot.com/2018/11/mystery-boxes-giveaway-by-liyana-jasmi.html

    ReplyDelete
  2. join.

    http://www.mrspip.com/2018/11/segmen-bloglist-2019-oleh-jom-bercontest.html

    ReplyDelete
  3. join
    https://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/11/segmen-bloglist-2019-by-jom-bercontest.html

    ReplyDelete
  4. Join

    https://jm2u.blogspot.com/2018/11/masuk-bloglist-2019-21diember2018.html?m=1

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum kak Hani, saya datang join dan support akak..

    https://www.shikinrazali.com/2018/11/segmen-bloglist-2019.html

    ReplyDelete
  6. TD IS JOIN!
    ;-)

    https://tzeteacherdiva.blogspot.com/2018/11/segmen-bloglist-2019.html

    ReplyDelete
  7. Saya join 😊

    http://zzzyy.blogspot.com/2018/11/segmen-bloglist-2019.html

    ReplyDelete
  8. join..

    https://mulan-sahbanu.blogspot.com/2018/11/segmen-bloglist-2019.html

    ReplyDelete
  9. join :D
    https://www.shuhaidasaad.com/2018/11/segmen-bloglist-2019-by-hani.html

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum ,
    S.K. join
    https://stnrsyfh.blogspot.com/2018/11/segmen-bloglist-2019.html

    Semoga dimurahkan rezeki ^_^

    ReplyDelete

Jom Jalan-Jalan