hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

31 October, 2018

Segmen Bloglist + Blogwalking by Ombak Bergigi


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
3 November 2018

Hadiah :
Bloglist 

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

18 October, 2018

Segmen Bloglist Akhir Tahun November Hingga Disember 2018 ciklapunyabelog


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
31 Oktober 2018

Hadiah :
Bloglist Nov & Dis

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

15 October, 2018

GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM



Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
31 Oktober 2018

Silent reader jer sekarang nih. Suka datang blog nih sebab banyak maklumat. Review produk ada, makanan sedap-sedap ada, lirik lagu ada dan macam-macam lagi. Tak ada apa yang perlu diubah cuma pesan akak supaya teruskan menulis untuk manfaat kita semua. Jangan lupa juga menulis untuk bekalan di akhirat nanti.
Hadiah :

SEBUAH PLANNER 2019 x 4 orang

Details mengenai Planner 2019 - BACA SINI

HADIAH TAMBAHAN 


seperti yang dijanjikan, bila dah melebihi 30 orang yang join sha akan tambah hadiah, ya inilah hadiahnya 

1 handbag x 1 pemenang 

yang ini sha cari komen komen yang membantu hehehe 

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

14 October, 2018

GPC Kawaii Octopus Giveaway



Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
14 Oktober 2018

Hadiah :
3 x kawaii octopus plushie

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

11 October, 2018

Birthday Giveaway by Mazuriah Mohamed


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
31 Oktober 2018

Hadiah :
10 x Hadiah Istimewa 

Jalan-jalan nak cari giveaway untuk turut serta, maka terjumpa lah Blog Mazuriah's World

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 


INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

07 October, 2018

Giveaway Tudung Bawal by Cik Puan Rrai


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
18 Oktober 2018

TIPS UNTUK IBU MENGANDUNG:

* Banyakkan membaca Al-Quran dan berzikir. Berikut antara beberapa surah yang dicadangkan. Surah Maryam untuk anak yang sabar dan taat. - Surah Luqman untuk anak yang cerdik. - Surah Yusuf untuk anak yang cantik.

* Ibu Mengandung juga digalakkan berbual-bual dengan anak yang berada dalam kandungan. Boleh juga memperdengarkan bacaan Al-Quran kepada anak dalam kandungan. 

* Bolehlah melakukan kerja-kerja ringan di rumah sebagai senaman untuk permudahkan proses kelahiran.

* Amalkan pemakanan dan kehidupan yang sihat. Jauhi minuman keras dan rokok. Memang haram pun untuk muslim. 

Sebenarnya ini hanyalah sebahagian sahaja daripada TIPS untuk ibu mengandung. Bagi peluang kat sahabat-sahabat lain plak. Lain orang lain caranya. 

Hadiah :
3 HELAI TUDUNG BAWAL UNTUK 3 ORANG PEMENANG

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

01 October, 2018

Giveaway Berkongsi Rezeki


 Giveaway Berkongsi Rezeki

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
5 Oktober 2018

Hadiah :

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 


INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) #tollyjoyxazlindagiveaway (1) 8share (27) Aku (16) Bloglist (95) Blogwalking (7) Contest (174) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (885) Hadiah (2) Iklan (22) Info (17) KakiKomen (36) Kuiz (2) Lazada (1) Luahan (8) Luqman (3) Menang (21) Segmen (404) SGShop (1)