hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

15 October, 2018

GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM



Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
31 Oktober 2018

Silent reader jer sekarang nih. Suka datang blog nih sebab banyak maklumat. Review produk ada, makanan sedap-sedap ada, lirik lagu ada dan macam-macam lagi. Tak ada apa yang perlu diubah cuma pesan akak supaya teruskan menulis untuk manfaat kita semua. Jangan lupa juga menulis untuk bekalan di akhirat nanti.
Hadiah :

SEBUAH PLANNER 2019 x 4 orang

Details mengenai Planner 2019 - BACA SINI

HADIAH TAMBAHAN 


seperti yang dijanjikan, bila dah melebihi 30 orang yang join sha akan tambah hadiah, ya inilah hadiahnya 

1 handbag x 1 pemenang 

yang ini sha cari komen komen yang membantu hehehe 

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

8 comments:

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) #tollyjoyxazlindagiveaway (1) 8share (27) Aku (16) Bloglist (95) Blogwalking (7) Contest (174) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (894) Hadiah (3) Iklan (23) Info (17) KakiKomen (36) Kuiz (2) Lazada (1) Luahan (8) Luqman (3) Menang (21) Segmen (405) SGShop (1)