hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

21 August, 2019

Giveaway-01 by Ematunz

Jom korangss join Giveaway by ematunz.blogspot.com . Serius senang sangat syarat dia (follow dan copy paste tak sampai 5 minit). Tarikh tamat 25.08.2019 11.59 malam.

Klik gambar dibawah untuk join:

Hadiah? Nama pun giveaway, mesti lahh ada. Hadiahnya, Bawal Kaca bernilai RM25 untuk seorang pemenang yang akan dipilih melalui Cabutan Bertuah. Pemenang boleh pilih nak corak apa, kaler apa. Mix and match gittuw


Info hadiah: Bawal kaca ini dipenuhi manik kaca ori gred AAAA, ala-ala batu Kristal Swarovski. Kualiti kain jenis Airis Premium rank no.2 selepas Bawal Original, ofkos laa senang bentuk. Setiap butir kaca sangat merelipp, paling penting melekat kuat. 

Ada 60 pilihan warna, dan berpuluh puluh design menarik. Berpinar mata tengok tau. Nak tengok lagi banyak, gambar ada di Bawal Kaca.






Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Tarikh Tamat :
25 Ogos 2019

Hadiah :
Bawal Kaca

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

MEK ZUMBIE 2K19 AUGUST GIVEAWAY




Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Tarikh Tamat :
1 SEPTEMBER 2019

Hadiah :
WILL BE UPDATE LATER

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

Shuhaidasaad.com 3rd Giveaway


Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Tarikh Tamat :
22 Ogos 2019

Hadiah :

Pemilihan Pemenang : Random

Pemenang Pertama
Pemenang Kedua


Pemenang Ketiga & Keempat

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

08 August, 2019

Drypers Giveaway



Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.
 Kali nih hadiah nya best berganda-ganda. Kalau menang boleh menang Drypers Drypantz. Tiga pek plak tu.  Best giler. 

Tarikh Tamat :
31 Ogos 2019

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

25 July, 2019

Promosi Tesco Drypers



Attention Mommies! Kini sudah tiba masa untuk shopping produk Drypers di Tesco!* Promosi ini akan berlangsung dari 25 Julai hingga 7 Ogos. Cepat! Kumpulkan kesemua design Beg Kanvas edisi terhad** ini ðŸ˜ 

*Esklusif di Tesco!
**Sementara stok masih ada.


Klik banner di atas untuk maklumat lanjut.
Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

23 July, 2019

DECOUPAGE GIVEAWAY BY MUMMY AYU



Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Tarikh Tamat :
30 Julai 2019

Hadiah :
Decoupage hasil tangan Mummy Ayu

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

22 July, 2019

First Giveaway by Anis & Beeha

Rimmel Palette

Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.


Tarikh Tamat :
3 Ogos 2019

Hadiah :
Hadiah Pertama: Rimmel Eyeshadow Palette + Eye Mask
Hadiah Kedua: Bath & Body Works Mist + Eye Mask
Hadiah Ketiga & Keempat: Set of Sticky Notes + Mask Sheets
Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join giveaway @ segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

07 July, 2019

Skin Care Giveaway by Airah Syahirah



Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Tarikh Tamat :
Ogos 2019

Hadiah :

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

01 May, 2019

SEGMEN MOMS OF MALAYSIA | DRYPERS MOM


Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Cepat join korang, hadiah nyer menarik sangat. Dapat jimat banyak korang. Berbaloi-baloi. Nak menang, kenalah usaha skit kengkawan.

Tarikh Tamat :
Hadiah Istimewa Setiap Bulan

Hadiah :

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

30 April, 2019

Abam Kie's Birthday Giveaway



Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Tarikh Tamat :
30 April 2019

Ucapan :

Selamat Hari Lahir Abam Kie... Semoga sentiasa sihat dan ceria ... Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki ... Semoga dipermudahkan segala urusan dan sentiasa di bawah rahmat Ilahi ... Last sekali, Semoga Muda Selalu 😆😆😆😆

Hadiah :
Hadiah Utama: Novel Preloved X 4 Pemenang

Hadiah Saguhati: Topup RM5 X 4 Pemenang

Peserta pertama dan terakhir akan mendapat topup bernilai RM5

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

20 March, 2019

Segmen 24 Jam Bloglist #32 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan April, Mei dan Jun 2019 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 20 Mac 2019, iaitu tepat jam 8.30 pagi sehingga hari esok, 8.30 pagi 21 Mac 2019. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #32 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

10 blog yang bertuah akan dipilih secara manual dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Mac 2019.

** jom support Mia Liana....


16 March, 2019

Giveaway bersama Sponsor by Mrs Pip


Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Tarikh Tamat :
5 April 2019


💞💞Saya Follow💞💞

Hadiah :

Sehelai jubah x 1 pemenang
Sebuah novel melayu + zalora clutch beg  x 1 pemenang

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

09 March, 2019

Segmen Bloglist SiHIJO 2019


Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

04 March, 2019

Segmen bloglist March to June 2019 by zzzyy.blogspot.com

Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Hadiah :
Semua penyertaan masuk bloglist


Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

26 February, 2019

Random Giveaway by Mieza S

Random Giveaway by Mieza S

Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Tarikh Tamat :
28 Februari 2019


Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) #tollyjoyxazlindagiveaway (1) 8share (27) Aku (16) Bloglist (95) Blogwalking (7) Contest (174) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (893) Hadiah (3) Iklan (23) Info (17) KakiKomen (36) Kuiz (2) Lazada (1) Luahan (8) Luqman (3) Menang (21) Segmen (405) SGShop (1)