hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

01 May, 2019

SEGMEN MOMS OF MALAYSIA | DRYPERS MOM


Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Cepat join korang, hadiah nyer menarik sangat. Dapat jimat banyak korang. Berbaloi-baloi. Nak menang, kenalah usaha skit kengkawan.

Tarikh Tamat :
31 MEI 2019

Hadiah :

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

30 April, 2019

Abam Kie's Birthday Giveaway



Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Tarikh Tamat :
30 April 2019

Ucapan :

Selamat Hari Lahir Abam Kie... Semoga sentiasa sihat dan ceria ... Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki ... Semoga dipermudahkan segala urusan dan sentiasa di bawah rahmat Ilahi ... Last sekali, Semoga Muda Selalu 😆😆😆😆

Hadiah :
Hadiah Utama: Novel Preloved X 4 Pemenang

Hadiah Saguhati: Topup RM5 X 4 Pemenang

Peserta pertama dan terakhir akan mendapat topup bernilai RM5

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

20 March, 2019

Segmen 24 Jam Bloglist #32 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan April, Mei dan Jun 2019 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 20 Mac 2019, iaitu tepat jam 8.30 pagi sehingga hari esok, 8.30 pagi 21 Mac 2019. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #32 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

10 blog yang bertuah akan dipilih secara manual dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Mac 2019.

** jom support Mia Liana....


16 March, 2019

Giveaway bersama Sponsor by Mrs Pip


Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Tarikh Tamat :
5 April 2019


💞💞Saya Follow💞💞

Hadiah :

Sehelai jubah x 1 pemenang
Sebuah novel melayu + zalora clutch beg  x 1 pemenang

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

09 March, 2019

Segmen Bloglist SiHIJO 2019


Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

04 March, 2019

Segmen bloglist March to June 2019 by zzzyy.blogspot.com

Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Hadiah :
Semua penyertaan masuk bloglist


Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

26 February, 2019

Random Giveaway by Mieza S

Random Giveaway by Mieza S

Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Tarikh Tamat :
28 Februari 2019


Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

22 February, 2019

Contest Anniversary 7 Year Miss Nadya

Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Tarikh Tamat :
7 April 2019

Tag :

YEASLMN
Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

18 February, 2019

Giveaway Cash Blogger Malaysia

Hello Blogger Malaysia!
Elih dengan kerjasama blogger Cik Akak nak berkongsi sedikit rezeki dalam Giveaway Cash Blogger Malaysia bermula pada 13 Febuari 2019 (Rabu) sehingga berakhir pada 27 Febuari 2019 (Rabu) jam11:59 malam.

Giveaway ini akan berlangsung selama 2 minggu sahaja, bloggers sekalian perlu cepat kalau tak nak terlepas peluang memenangi hadiah bertuah giveaway ini. "Tuah ayam nampak dikaki, Tuah manusia siapa yang tahu"!


Syarat Penyertaan Giveaway & Hadiah Giveaway boleh semak di Blog Elih Japahar atau klik banner diatas.

Marilah join beramai-ramai. Giveaway ini dianjurkan oleh www.elihjapahar.net [ Elih Japahar ] dengan kerjasama www.sweetyzhanieyz83.blogspot.com [ Cik Akak ]


Hadiah Giveaway - Wang Tunai berjumlah RM200

Pertama : RM50 x 2 orang pemenang
Kedua : RM30 x 2 orang pemenang

Ketiga : RM20 x 2 orang pemenang

** support giveaway ini ya, thanks!


Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

Doodle Planner 2019 Giveaway

Doodle Planner 2019 Giveaway

Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.


Tag :

Miss BaNu StoRy
ABAM KIE : Man of The House
Jurnal Shikin Razali

Tarikh Tamat :
28 Februari 2019

Hadiah :
1x Doodle Planner
4x Hadiah Saguhati


Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

11 February, 2019

Giveaway PantangPlus.com Di Mialiana.com

PantangPlus.com – Pakej berpantang selepas bersalin

Baca kisah benar ini dulu, dari pengasas PantangPlus, Puan Zamzana Mohd Arifin:

Semasa berpantang anak pertama, ada seorang makcik tukang urut selepas bersalin ini, mengurut belakang saya dengan kaki dia. Tiba-tiba, dia tergelincir sebab berminyak. Dipendekkan cerita, tulang belakang saya hampir retak. Saya terpaksa buat ‘check-up’ dengan doktor pakar selama 6 bulan.


Kini, boleh ‘booking online

Antara sebab PantangPlus diwujudkan, saya tidak mahu orang lain merasai keperitan berpantang kerana salah pilih tukang urut wanita. Di PantangPlus, semua bidan atau tukang urut selepas bersalin kami disaring terlebih dahulu, terlatih, berpengalaman dan mempunyai sijil. Paling penting, semuanya orang tempatan.


Di PantangPlus juga, pakej berpantang kami lengkap, termasuk penjagaan ibu, penjagaan bayi dan makanan pantang. ‘Confinement lady’ akan menjaga dengan penuh kasih sayang. Boleh lihat senarai penuh servis di laman web kami.

Pelanggan dari luar negara

Atas kesedaran ramai ibu-ibu muda tentang kepentingan berpantang, tempahan bukan sahaja datang dari Malaysia. Malahan dari Singapura, United Kingdom, Australia dan UAE.

Pesanan kami, jaga badan elok-elok semasa berpantang selepas bersalin. Barulah badan sedap, hati tenang!


Giveaway ini dianjurkan oleh PantangPlus.com dengan kerjasama Mialiana.com. Hadiah wang tunai sebanyak RM300 untuk dimenangi. Sila klik banner untuk join.

Hadiah Giveaway - Wang Tunai berjumlah RM300
  1. Pertama : RM50 x 3 orang pemenang
  2. Kedua : RM30 x 3 orang pemenang
  3. Ketiga : RM15 x 4 orang pemenang

Read more: http://www.mialiana.com/2019/02/giveaway-pantangpluscom-di-mialianacom.html#ixzz5fAOtVgVO

10 February, 2019

BIRTHDAY GIVEAWAY BY YAYAAZURA.COM


Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Tarikh Tamat :
28 Februari 2019

Selamat Hari Lahir Yaya... Semoga sentiasa sihat dan ceria ... Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki ... Semoga dipermudahkan segala urusan dan sentiasa di bawah rahmat Ilahi ...

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

07 February, 2019

#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip


Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Tarikh Tamat :
28 Februari 2019

Tarikh Lahir Mrs Pip :

18 Februari 1979

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

24 January, 2019

GIVEAWAY DOMAIN BARU BY OMBAKBERGIGI.COM



Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Tarikh Tamat :
22 Februari 2019

Hadiah :

Sebuah BUBBLE MAKER x 2 orang


Satu Unit IT'S MY CLEANSING FOAM x 1 orang

Tak de apa nak komen cuma saranan teruskan menulis yang bermanfaat buat semua, agar dapat dijadikan bekalan di kemudain hari.

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

SEGMEN BLOGLIST BY THE WONDERFUL JANNAH




Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Tarikh Tamat :
31 Januari 2019

Hadiah :
BLOGLIST 

Kita geng sebab suka baca novel, cuma saya tak berkesempatan nak review setiap novel yang saya baca.

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) #tollyjoyxazlindagiveaway (1) 8share (27) Aku (16) Bloglist (95) Blogwalking (7) Contest (174) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (886) Hadiah (3) Iklan (23) Info (17) KakiKomen (36) Kuiz (2) Lazada (1) Luahan (8) Luqman (3) Menang (21) Segmen (405) SGShop (1)