hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

26 December, 2018

Segmen Bloglist YEASLMN #2019 (Januari - Disember)


Jom kengkawan, sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana. Sokong rakan seperjuangan, nasib baik dapat hadiah dan follower baru. Dapat kenal kawan-kawan baru, namun yang lama jangan dilupakan. Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta.

Tarikh Tamat :
31 Disember 2018

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

23 December, 2018

2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
7 Januari 2019

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

THE LITTLE FELLA'S


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
31 Disember 2018

Hadiah :
Bloglist JAN 2019 - MEI 2019

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

22 December, 2018

Pencarian Bloglist 2019 Mamapipiedotcom

Pencarian Bloglist 2019 Mamapipiedotcom

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
31 Disember 2018

Hadiah :
Masuk Bloglist 

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 



SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

AZYYATILIAH.COM GIVEAWAY 2018 | WIN DUCK CARD HOLDER

https://www.azyyatiliah.com/2018/12/azyyatiliahcom-giveaway-2018-win-duck-card-holder.html
Klik Sini

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
31 Januari 2019

Hadiah :
  
Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

Giveaway Akhir Tahun 2018 by Lady in Red Planner



Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
23 Disember 2018

Hadiah :
Pemenang 1 hingga 4 akan memenangi Mini Designer Perfume.
Seorang pemenang Hadiah Misteri.

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

SENARAI PESERTA SEGMEN BLOGLIST 2019


Alhamdulillah, selesai sudah segmen yang saya anjurkan. Agak mengecewakan jugak kerana sambutan kurang memberangsangkan. Maklum ler blogger sendu. Walaubagaimanapun, terima kasih diucapkan kepada kengkawan yang sudi join Segmen saya yang tak seberapa nih.

Pada yang dah join, jom tengok ada tak link korang kat sini. Sambil-sambil tu boleh jalan-jalan blog kengkawan. Semua peserta akan saya masukkan ke Bloglist 2019 nanti yer. 






















Saya akan sekalikan semua untuk Bloglist 2019 kedua-dua blog saya. Terima kasih kengkawan. Jom jalan-jalan. 

21 December, 2018

SEGMEN BLOGLIST 2019


Hai kengkawan ... Sempena nak masuk tahun yang baru tak lama lagi, saya rasa cam nak tukar bloglist. Maka terhasil lah SEGMEN BLOGLIST 2019. Sape-sape yang berminat boleh ler join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... 

Tempoh :
24/11/2018 - 21/12/2018

Hadiah :
*Masuk Bloglist 2019*

Syarat :
Jom follow yang 👇👇👇👇
Jangan lupa singgah jalan-jalan kat 
Kisah Hidup Ku & Jom Bercontest

Korang buat ler entri ringkas pasal segmen nie, letak banner kat atas tu , backlink balik ke entri nie. Nanti tinggal link kat komen eak. Pasti akan terima lawatan bersejarah dari saya nanti. Kengkawan juga digalakkan membuat lawatan ke blog peserta yang lain. Nanti saya akan update nama peserta beserta link mereka.

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

17 December, 2018

Segmen : Pencarian Bloglist Faiq Najmi 2019



Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...


Tarikh Tamat :
31 Disember 2018

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

Giveaway The Berkat Di Mialiana.com



The Berkat (theberkat.com) ialah portal yang berkongsi pandangan tentang pendidikan dan kerjaya untuk golongan B40.

Siapa itu golongan B40?
Golongan B40 atau Bottom 40 ialah golongan yang ‘struggle’ untuk hidup. Mereka ini golongan yang berpendapatan 40% terendah di Malaysia, dengan purata gaji seisi rumah sebanyak RM3,860 sebulan.

Kenapa bantu B40?
Cara terbaik untuk keluar dari kesusahan hidup dan kemiskinan ialah dengan ilmu. The Berkat ingin melihat golongan B40 berjaya dalam pendidikan supaya mendapat kerjaya yang bagus.

Contohnya dalam pendidikan, The Berkat berkongsi cara untuk fasih berbahasa Inggeris, tips menghadapi UPSR dan PT3, tips untuk berjaya dalam SPM, permohonan SBP, permohonan MRSM serta permohonan UPU.


Sekadar berkongsi perkara-perkara yang bermanfaat. Tak apa duit tak banyak, janji rezeki berkat.




Giveaway ini dianjurkan oleh TheBerkat.com dengan kerjasama Mialiana.com. Hadiah wang tunai sebanyak RM300 untuk dimenangi. Sila klik SINI untuk join.

Read more: http://www.mialiana.com/2018/12/giveaway-the-berkat-di-mialianacom.html#ixzz5ZuPfuuIn

Segmen Bloglisted 2019 by Misya

Jom kengkawan ... Sape-sape yang b
elom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
31 Disember 2018

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

01 December, 2018

SUSTAGEN SUPERMOMS MONTHLY GIVEAWAYS


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
31 Disember 2018

Hadiah :
SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 


Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) #tollyjoyxazlindagiveaway (1) 8share (27) Aku (16) Bloglist (95) Blogwalking (7) Contest (174) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (885) Hadiah (2) Iklan (22) Info (17) KakiKomen (36) Kuiz (2) Lazada (1) Luahan (8) Luqman (3) Menang (21) Segmen (404) SGShop (1)