hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com


07 October, 2018

Giveaway Tudung Bawal by Cik Puan Rrai


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
18 Oktober 2018

TIPS UNTUK IBU MENGANDUNG:

* Banyakkan membaca Al-Quran dan berzikir. Berikut antara beberapa surah yang dicadangkan. Surah Maryam untuk anak yang sabar dan taat. - Surah Luqman untuk anak yang cerdik. - Surah Yusuf untuk anak yang cantik.

* Ibu Mengandung juga digalakkan berbual-bual dengan anak yang berada dalam kandungan. Boleh juga memperdengarkan bacaan Al-Quran kepada anak dalam kandungan. 

* Bolehlah melakukan kerja-kerja ringan di rumah sebagai senaman untuk permudahkan proses kelahiran.

* Amalkan pemakanan dan kehidupan yang sihat. Jauhi minuman keras dan rokok. Memang haram pun untuk muslim. 

Sebenarnya ini hanyalah sebahagian sahaja daripada TIPS untuk ibu mengandung. Bagi peluang kat sahabat-sahabat lain plak. Lain orang lain caranya. 

Hadiah :
3 HELAI TUDUNG BAWAL UNTUK 3 ORANG PEMENANG

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

3 comments:

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) #tollyjoyxazlindagiveaway (1) 8share (27) Aku (16) Bloglist (95) Blogwalking (7) Contest (174) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (894) Hadiah (3) Iklan (23) Info (17) KakiKomen (36) Kuiz (2) Lazada (1) Luahan (8) Luqman (3) Menang (21) Segmen (405) SGShop (1)