hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

20 January, 2014

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)

** Maaf saya takde Twitter & Insta ...


p/s : Jangan lupa jalan-jalan kat SiNi

17 comments:

  1. salam..
    datang singgah dari segmen yang sama.
    follow done.

    http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  2. Saya datang follow #63 dan berkunjung dari segmen yang sama :) Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

    ReplyDelete
  3. jalan-jalan dari segmen yang sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yang sama. salam kenal .
    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  5. Hai! Tuan punya segmen singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe…
    Selamat berkenalan! ^_^
    Sally Samsaiman

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
    Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

    Jom join GA Handphone yang menarik ni →
    Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen! ^_^
    Singgah dari segmen yang sama ;D

    ReplyDelete
  8. Jalan-jalan cari kawan, tambah kenalan.
    Salam ukhwah dan selamat berkenalan. ^^

    Dari segmen yang sama. -->http://aejarstories.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  9. ayu dtg dr segmen yg sama..ada masa nnt singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  10. Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

    Saya dah follow awak. Kalau sudi, followlah saya.

    Jemput ke blog saya ye?

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (25) Aku (16) Bloglist (49) Blogwalking (2) Contest (168) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (778) Hadiah (2) Iklan (19) Info (12) KakiKomen (35) Kuiz (2) Luahan (8) Luqman (3) Menang (19) Segmen (359) SGShop (1)