27 October, 2014

Saya Bukan Robot


Entry sentap lewat petang nie ... Untuk pengetahuan korang aku ada dua blog; Kisah Hidup Ku ngan Jom Bercontest ... Kat sini lah aku buh segala entry untuk aku join contest, giveaway & segmen yang dianjurkan oleh blogger-blogger yang bermurah hati nie ... He he he ...

Biasa nyer aku akan berjalan-jalan kat blog peserta, saje-saje jer ... Sambil menambah pengetahuan dan kenalan ... Yang jadi sentap nyer kan ... Korang tengok ler kat bawah tu ... Haru-haru, dah ler aku nie blogwalking guna phone jer ... Tak ker susah tu ...


Kalau kena yang nombor nie ok lagi ...


Kalau kena yang nie ... Hmmm ...

He he he ... Mengada-ngada kan ... Yang aku geram nyer ada tu masuk segmen blogwalking lah, segmen tambah follower lah ... Ape ker mende nyer mintak word verification plak ...

Sekian, wassalam ...

6 comments:

  1. menyusahkan . elok orang nak komen keluar mnde tu , dah tak jadi komen . .

    ReplyDelete
  2. hohooo.. mengganggu jiwa especially kalau masa tu guna phone..... tapi kalau guna pc pun kacau juga.

    ReplyDelete
  3. ahaha sabo je la. Dia nak pastikan kita tak spam kot.

    ReplyDelete

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (25) Aku (16) Bloglist (38) Contest (164) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (745) Hadiah (2) Iklan (19) Info (11) KakiKomen (33) Kuiz (2) Luahan (7) Luqman (3) Menang (19) Segmen (342)