19 March, 2015

Review Blog #1

Kali nie aku nak #review secara ringkas blog-blog yang menang Mini Giveaway by Hani Rahman tempoh hari ... Jom skodeng blog-blog hebat nie ...

1.Kehidupan Seorang Bujang

http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com

Blog yang baru aku kenali ... Best singgah blog nie sebab macam-macam cerita ada ... Pemilik blog lebih dikenali dengan panggilan Along ... Berkongsi idea menambah pendapatan bersama kengkawan ... Kerap juga berceloteh pasal isu-isu semasa ... Kadang-kadang jer cerita personal di blog nih ...


http://sigilerceloteh.blogspot.com

Haaa ... Blog yang nie aku baru kenal ... Tahun 2015 ni lah ... Kalau berdasarkan tahun nie sahaja, entry kat blog nie lebih kepada contest, giveaway dan segmen ... Tahun2 yang sebelum tu aku tak sempat nak terjah lagi ... Pemilik blog berkemungkinan besar peminat K-Pop dan yang seangkatan dengan nyer ...


http://www.sihatitunikmat.com


Pemilik blog lebih dikenali sebagai Sue. Seorang isteri yang mempunyai tiga orang cahayamata yang comel ... Blog Sihat Itu Nikmat lebih kepada blog yang berkisarkan tentang perniagaan yang diceburi ... Kadang-kadang ada juga entry tentang kesihatan, keluarga dan anak-anak ... Semua nyer diolah secara santai ... 

Untuk pengetahuan korang, Sue nie merupakan Shaklee Independent Distributor yang terunggul di Kota Damansara ...  Haaa kalau korang berminat dengan produk Shaklee atau berminat nak join biz Shaklee boleh hubungi Sue melalui sms/whatsapp: 013 4774 285.

1 comment:

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (25) Aku (16) Bloglist (37) Contest (164) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (745) Hadiah (2) Iklan (19) Info (11) KakiKomen (33) Kuiz (2) Luahan (7) Luqman (3) Menang (19) Segmen (342)