08 June, 2017

Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
25 Jun 2017

Masa zaman kanak-kanak adalah zaman yang paling best sambut raya... Mana tak nyer zaman nih ler nak kutip duit banyak-banyak... Ada sekali tu semua bebudak sibuk beratur nak ambik duit raya, saya pun sama beratur... Punyer lah nakal kan... Lepas dah dapat duit raya tu,  saya ngan kawan saya tu boleh pi beratur sekali lagi kat belakang... Tak sape pun perasan... Malang nyer saya dah tak ingat nama kawan saya tu... Hehehe... 

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

EMAIL : hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

FB : https://m.facebook.com/hani.rahman.3

IG : https://www.instagram.com/hanirahman6377

4 comments:

  1. hahahaha betullah tu. itu je cara nak dapat banyak duit raya haha

    terima kasih join. elsa dah update dalam group. goodluck!

    ReplyDelete
  2. https://umifuzy.blogspot.my/2017/06/giveaway-duit-raya-rm100-by.html

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum,
    singgah blogwalking dari GA yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/giveaway-duit-raya-rm100-by.html

    ReplyDelete

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (25) Aku (16) Bloglist (38) Contest (164) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (745) Hadiah (2) Iklan (19) Info (11) KakiKomen (33) Kuiz (2) Luahan (7) Luqman (3) Menang (19) Segmen (342)