30 September, 2014

Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!

Hiii ...
Nak join yang nie plak ...


Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ...
Caranya mudah sahaja...

Syarat2 penyertaan:

  • Follow blog JINDRISSKA ni. (Kalau dah follow, skip je syarat ni.)
  • Buat satu entry khas bertajuk "Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!" , letak banner, copy syarat2 penyertaan ni dan backlink ke blog JINDRISSKA.BLOGSPOT.COM.
  • Wajib tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan blogger, dan inform diorang. (Kalau kawan tuh dah di-tagged, janganlah tag diorang lagi. Kesian diorang dapat notification banyak2. Heheheh.)
  • Lastly, letakkan link entry korang dalam ruangan komen kat blog JINDRISSKA ni. (Jangan letak tempat lain plak, hehehe)
  • Siap!
GIVEAWAY BERAKHIR 28 OKTOBER 2014

Nak join klik BaNNeR eak ...

** Maaf saya takde Twitter & Insta ...

p/s : Jangan lupa singgah jen jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi 

4 comments:

  1. Membalas kunjungan dari giveaway yang sama~ Good luck! ^_^

    ReplyDelete
  2. singgah sini
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (25) Aku (16) Bloglist (46) Contest (168) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (770) Hadiah (2) Iklan (19) Info (12) KakiKomen (35) Kuiz (2) Luahan (8) Luqman (3) Menang (19) Segmen (351) SGShop (1)