19 November, 2014

SEGMEN 'SAYA NAK TEMPLATE BLOGLIST'

Kengkawan ... Jom join segmen yang nie plak ... Saya nak join jugak nih ... Tapi saya lemah bab2 buat slogan nie ... Try jer lah ...

~ ✿*゚ Assalamualaikum,Salam 2014 ✿*゚ ~
 
http://kathyrbain.blogspot.com/2014/11/segmen-saya-nak-template-bloglist.html
 
SEGMEN 'SAYA NAK TEMPLATE BLOGLIST' | Setelah sekian lama tanpa sebarang segmen akhirnya kathyrbain.blogspot.com ingin mengajak rakan blogger semua agar join segmen kathy ini yang menawarkan dua hadiah berupa Template Bloglist dan satu hadiah misteri.

Syarat untuk menyertai segmen ini:-
  • terbuka kepada semua blogger.
  • letakkan banner ini dalam entri dan buat tajuk  SEGMEN 'SAYA NAK TEMPLATE BLOGLIST'.
  • wajib Follow belog Coretan Hati Kathy dan belog Kathy Rbain Diari Resipi .
  • sila lengkapkan slogan "Saya nak Template Bloglist By Kathyrbain.blogspot.com kerana ............. (tidak melebihi 20 patah perkataan) - wajib di lakukan oleh semua peserta untuk melayakkan diri dalam segmen ini.
  • hantar penyertaan sebelum atau pada 30 November 2014 di ruangan komen entri ini sahaja.
  • tarikh tutup penyertaan pada 30 November 2014 jam 11.30 tengah malam dan keputusan hanya akan di umumkan setelah 3 Disember 2014 (setelah owner segmen balik bercuti dari Tawau,Sabah).
Hadiah yang di tawarkan:-
  • 2 Template Bloglist untuk 2 pemenang dengan slogan paling kreatif.
  • hadiah misteri ole² dari Sabah untuk seorang Top Referral segmen.
SELAMAT BERSEGMEN ^_*

"Saya nak Template Bloglist By Kathyrbain.blogspot.com kerana baru-baru nie blog saya mengalami masalah ... Kalau dapat nanti boleh ler guna untuk blog saya tu ... Lagipun sebelum2 nie blog saya diedit oleh Kathy juge ... Terima kasih Kathy ... Saya nak lagi ... He he he ..."

Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ...

Caranya mudah sahaja...

Klik BaNNeR untuk turut serta ...


Tarikh Tamat :
30 November 2014

# Maaf saya takde Insta ...


Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ...

4 comments:

  1. Hehe..tq sis sudi join ye ? All the best..

    ReplyDelete
  2. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah abadan abada
    Ade singgah...

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/11/segmen-saya-nak-template-bloglist.html

    ReplyDelete
  3. salam

    saya datang dari segmen yang sama

    http://www.syukurnyasihat.com/2014/11/segmen-saya-nak-template-bloglist.html

    ReplyDelete

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (25) Aku (16) Bloglist (37) Contest (164) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (745) Hadiah (2) Iklan (19) Info (11) KakiKomen (33) Kuiz (2) Luahan (7) Luqman (3) Menang (19) Segmen (342)