09 June, 2015

Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com


Jom  kengkawan sape2 yang blom join , meh ler join segmen nie ...

Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ...

Caranya mudah sahaja ...

Klik BaNNeR  jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :-
26 Jun 2015

## Maaf saya takde Insta ...


Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... 

9 comments:

  1. singgah dr segmen yg sama ;)

    http://mammadanish.blogspot.com/2015/06/giveaway-mega-raya-by-azhafizahcom.html

    ReplyDelete
  2. Ayuni minta maaf banyak-banyak. Bila cek balik tadi, memang silap Ayuni sebab terlepas pandang blog jombercontest dengan blog mama niza.

    Tak mengapa, nanti minta tolong kak Hani dan Mama Niza whatsapp Ayuni di 018-2043980 supaya Ayuni bagi hadiah gantirugi untuk kesilapan yang Ayuni telah lakukan.

    Mohon maaf atas kesilapan yang berlaku.

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen yang sama :) http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/06/giveaway-mega-raya-by-azhafizahcom.html

    Jom masuk dalam bloglist Ira :D http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/06/pencarian-bloglist-june-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  4. Salam Ramadan dan selamat berpuasa. Good luck saya pun join segmen yang sama http://travellogdin.blogspot.com/2015/06/giveaway-mega-raya-by-azhafizahcom.html

    ReplyDelete
  5. Hai...

    Terima kasih sudi sertai Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com

    Sila semak senarai nama.
    http://www.azhafizah.com/2015/06/senarai-nama-giveaway-mega-raya-by.html
    Jika tiada boleh beritahu ye.

    Keputusan akan diumumkan pada 29 Jun, 12:00pm.

    ReplyDelete
  6. Segmen dah tamat , Semoga berjaya !

    http://theathra.blogspot.com/2015/06/giveaway-mega-raya-by-azhafizahcom.html

    ReplyDelete

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (25) Aku (16) Bloglist (46) Contest (168) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (770) Hadiah (2) Iklan (19) Info (12) KakiKomen (35) Kuiz (2) Luahan (8) Luqman (3) Menang (19) Segmen (351) SGShop (1)