hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

25 March, 2016

REVIEW | SEINDAH CERITA BY NIEYLANADIA



Alhamdulillah ... Akhir nyer berjaya jugak mencuri masa nak review blog Seindah Cerita ... Sebelum tu nak ucapkan terima kasih sebab join Mini Giveaway 2016 By Hani Rahman ... Tahniah kerana terpilih sebagai pemenang 


Blog nie hasil kombinasi warna pink dan putih ... Sempoi jer tak berat sangat ... Iklan pun tak de lah banyak sangat ... Kalau korang blogwalking kat sini mesti tak boring sebab sambil tu korang akan dihiburkan dengan alunan lagu-lagu yang mengasyikkan ...


Selalu jugak datang blog nih ... macam-macam cerita ada ... Semua nyer diolah secara santai ... Tapi saya mungkin jarang meninggalkan komen ... Kalau korang nak lebih mengenali korang kenal lah singgah kat blog nie ... Jom sokong kengkawan ...


Singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ...


No comments:

Post a Comment

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (26) Aku (16) Bloglist (51) Blogwalking (2) Contest (170) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (794) Hadiah (2) Iklan (20) Info (14) KakiKomen (36) Kuiz (2) Luahan (8) Luqman (3) Menang (19) Segmen (362) SGShop (1)