23 September, 2016

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tamat : 26 September 2016

Saya nie bukan jenis yang make up beria sangat ... Kalau nak keluar tu cukup dengan tepek compact powder dan calit jer gincu skit ... Cuma akhir-akhir nie jer berjinak-jinak pakai eye liner ... Minyak wangi harus pakai tak kira ape brand pun janji wangi ... Kalau dapat Sally nyer Beauty Box best jugak, boleh tambah koleksi ... Simple jer saya nih ...

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

5 comments:

  1. hai.bw dr ga yg sma.goodluck ye sis :)

    https://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  2. Good luck ye

    http://ape-kinah.blogspot.com/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

    ReplyDelete
  3. Hi!

    First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check!

    Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

    ReplyDelete

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (25) Aku (16) Bloglist (47) Contest (168) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (771) Hadiah (2) Iklan (19) Info (12) KakiKomen (35) Kuiz (2) Luahan (8) Luqman (3) Menang (19) Segmen (352) SGShop (1)