20 March, 2017

Lazada Birthday Blogger Contest


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Sempena Birthday Lazada yang ke-5 nie, Lazada Malaysia telah mengadakan contest untuk para blogger... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Lazada Malaysia sape yang tak tahu kan... Laman web terkenal dikalangan penggemar-penggemar membeli-belah secara atas talian... Terutama nyer perempuan lah cam aku nie... Senang sangat tak perlu membazir masa... Tup tup dah sampai barang kat rumah @ opis... Cuma perlu prihatin dengan promosi-promosi yang diadakan untuk mendapat lebih penjimatan... 

Pasti banyak produk kegemaran aku... Yang akan berubah-ubah mengikut masa dan situasi... Buat masa nie aku nak sangat lah tiga produk nih... Jom tengok... 




Tak mahal pun, kot kot #lazadamalaysia nak hadiahkan kat aku memandangkan aku tak dapat Box Surprise daripada #lazadamalaysia... 

Dengan beberapa isu yang timbul, Lazada Malaysia perlu meningkatkan lagi mutu perkhidmatan mereka... Isu barang tak sampai dan masa penghantaran yang terlalu lama perlu diselesaikan... Perkhidmatan COD juga boleh diperluaskan lagi... Jika ini dapat diperbaiki sudah tentu #lazadamalaysia akan menjadi pilihan di hati jutaan rakyat Malaysia... 


Sempena Hari Ulangtahun Lazada Malaysia yang ke-5 ini, saya mengucapkan Selamat Maju Jaya... Semoga terus melekat di hati rakyat Malaysia sebagai tempat membeli-belah yang murah, mudah dan selamat... 

Tarikh Tamat :
23 Mac 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

4 comments:

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (25) Aku (16) Bloglist (46) Contest (168) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (770) Hadiah (2) Iklan (19) Info (12) KakiKomen (35) Kuiz (2) Luahan (8) Luqman (3) Menang (19) Segmen (351) SGShop (1)