hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

24 August, 2017

SGshop Merdeka Giveaway


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
31 Ogos 2017

Item Yang Ingin Dibeli

http://www.sgshop.com.my/taobao/mall/details?tbid=538357156408&cid=50012010&tbnick=%E6%97%B6%E5%B0%9A%E5%8C%85%E5%8C%85106&cno=0&goodsid=&shopType=5
Memandangkan baru menerima cahaya mata yang kelima, maka rasa nak tukar bag ... Sudah semesti nyer nak lah bag yang besar skit ... Boleh letak macam-macam ...  Semesti nyer lah nak letak persalinan baby skit kan ... Cantik bag nih ...

http://www.sgshop.com.my/taobao/mall/details?tbid=532592100345&cid=50023446&tbnick=%E9%A3%8E%E4%B8%AD%E6%91%87%E6%9B%B30510&cno=309&shopType=5&goodsid=207

Nak sandal baru jugak ... Nak yang tapak rendah dan simple ... Senang nak kelek baby ke sana sini ... Untuk keselamatan jugak, yang rendah lebih stabil ...

9 comments:

Jom Jalan-Jalan