hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

14 October, 2017

October Book Giveaway by Blog Siqahiqa




Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
12 November 2017

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... Kepada kengkawan yang nak buat duit tambahan... Nak cuba dapatkan kerja-kerja review produk... Korang boleh daftar kat sini... Jom try, tak rugi apa pun ...

>>KLIK BANNER DI BAWAH<<

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 

10 comments:

  1. TQ Hani join GA pertama Siqah. Dan best of luck :)

    ReplyDelete
  2. Semoga murah rezeki. Good luck. Cikla dtg dr segmen yg sama

    ReplyDelete
  3. Hai, blogwalking dari Giveaway yang sama :) :)

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/11/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.html

    ReplyDelete
  4. hi.. saya singgah sini dari blog diarialialiyana.blogspot.my

    ReplyDelete

Jom Jalan-Jalan

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (27) Aku (16) Bloglist (71) Blogwalking (4) Contest (173) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (851) Hadiah (2) Iklan (22) Info (17) KakiKomen (36) Kuiz (2) Lazada (1) Luahan (8) Luqman (3) Menang (20) Segmen (382) SGShop (1)