hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

18 December, 2017

MY FIRST GIVEAWAY AND PYKA B'DAY GIVEAWAY



Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
14 Januari 2018

Ulasan :
Saya baru jer follow blog Pyka [ SYFQH.DESIGN ], tak dapat nak ulas panjang lebar ... So far ok, loading cepat ... Putih suci, senang nak baca ... Mungkin boleh perbaiki cbox dengan mengecilkan sikit font nyer ... Yang lain-lain macam ok ... Teruskan menulis ...

Hadiah :
Hadiah Misteri ...

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAYS

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 

3 comments:

Jom Jalan-Jalan

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) #tollyjoyxazlindagiveaway (1) 8share (27) Aku (16) Bloglist (76) Blogwalking (5) Contest (173) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (865) Hadiah (2) Iklan (22) Info (17) KakiKomen (36) Kuiz (2) Lazada (1) Luahan (8) Luqman (3) Menang (20) Segmen (388) SGShop (1)