hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

19 January, 2017

Make It Yours Giveaway by Luqman Zakaria

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
23 Januari 2017


Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

8 comments:

  1. terima kasih sebab sudi join GA nih tapi nak tanya, untuk syarat no.3 tuh saya tak leh nak check sebab IG private. kalau tak nak post kat situ boleh letak kat side banner jer.hehe. nanti saya check balik ok.

    ReplyDelete
  2. Tahniah! http://jombercontest.blogspot.my adalah salah seorang pemenang RM10 Topup untuk Giveaway nih! Cara untuk redeem hadiah? Boleh refer link dekat bawah nih!

    http://www.arepnakbebel.com/2017/02/senarai-pemenang-make-it-yours-giveaway.html

    Terima kasih yer sebab sabar menunggu keputusan Make it yours Giveaway!

    ReplyDelete

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (26) Aku (16) Bloglist (51) Blogwalking (2) Contest (170) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (794) Hadiah (2) Iklan (20) Info (14) KakiKomen (36) Kuiz (2) Luahan (8) Luqman (3) Menang (19) Segmen (362) SGShop (1)