hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

25 November, 2017

Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
20 Disember 2017

Hadiah :
The lucky winner will get to choose
 a jar of Organic Hair Removal by Norah
 (Pick either Hot or Cold Norah)



Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... Kepada kengkawan yang nak buat duit tambahan... Nak cuba dapatkan kerja-kerja review produk... Korang boleh daftar kat sini... Jom try, tak rugi apa pun ...

>>KLIK BANNER DI BAWAH<<

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 

7 comments:

  1. thnk you so muchhh. semoga bertuah yeee.
    list participant dah update tau.

    ReplyDelete
  2. wah join GA raydah, goodluck awak! nanti free, join GIVEAWAY kita plak ye, nanti dapat upah gula². Hihi.. gurau . http://www.lubukseni.com/2017/11/lubuk-seni-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Good luck, semoga ada rezeki awak. Follow awak dari 'GIVEAWAY RAY'. Salam kenal dari Penang :) #754

    https://fatinshahrizam.blogspot.my/2017/12/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dari entri yang sama ..Good Luck yer

    https://caramelmacchiyato.blogspot.my/2017/12/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  5. good luck..

    salam singgah dari http://www.umifuzy.com/2017/12/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  6. good luck :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete

Jom Jalan-Jalan

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) #tollyjoyxazlindagiveaway (1) 8share (27) Aku (16) Bloglist (81) Blogwalking (6) Contest (173) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (870) Hadiah (2) Iklan (22) Info (17) KakiKomen (36) Kuiz (2) Lazada (1) Luahan (8) Luqman (3) Menang (20) Segmen (392) SGShop (1)