05 March, 2011

Yahooo ... Menang lagi ...

Hari tu aku masuk contest Ain's Besday Giveaway ... Tak sangka lak menang ... Sebenarnyer dah lama dah dapat hadiah nyer, dah guna dah pun sangat menarik ... Cuma lambat buat n3 jer ... Kemalasan melanda ... Dan pengumuman kemenangan aku lak kat entri nih ... pengumuman~~pengUmumaN dan yang paling syiookkk ... Nie lah hadiah nyer ...

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/182928_10150098349838878_658833877_6421775_8261798_n.jpg 
Pandangan dari atas ...
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/182790_10150098349748878_658833877_6421774_7624901_n.jpg 
Pandangan dari sisi ...
Gambar ada lup ... lup ...lagi ...

Seperti biasa ... Anak2 yang sibuk nak pakai ...
Terima kasih bebanyak kepada ain comey
Lain kali buat contest best2 lagi eak ... 

2 comments:

  1. sangat comey kan..masa nak packing that day mcm tamau bg ja kat honey..kiki..papepon tahniah ek coz sudi join GA Ain..

    ReplyDelete

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (7) 8share (25) Aku (16) Bloglist (31) Contest (164) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (736) Hadiah (2) Iklan (19) Info (11) KakiKomen (32) Kuiz (2) Luahan (7) Luqman (3) Menang (19) Segmen (333)