hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

30 December, 2014

Maaf

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua ... Saya bersiaran lansung dari Jengka, Pahang ... Ikuti kisah nyer kat sini Banjir Pantai Timur 2014

So kat sini saya nak minta maaf coz tak dapat nak blog walking ... So, tak leh nak follow dan sebagai nyer bagi memenuhi syarat-syarat contest @ segmen @ giveaway yang saya join ... Kalau saya ada menang mana2 contest @ segmen @ giveaway (he he he bajet bagus jer) dan lambat respon, harap maaf ...

Ini kerana nak jimatkan kuota untuk perkara yang lebih penting ... Nanti dah balik umah, Insyaallah saya bayar hutang balik ... Maafkan saya ... 

2 comments:

  1. ok2.... saya pun masih banyak contest n segmen yg belum blogwalking lagi

    ReplyDelete

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (25) Aku (16) Bloglist (49) Blogwalking (2) Contest (168) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (781) Hadiah (2) Iklan (19) Info (12) KakiKomen (35) Kuiz (2) Luahan (8) Luqman (3) Menang (19) Segmen (359) SGShop (1)