09 March, 2015

Pemenang Mini Giveaway by Hani Rahman

Alhamdulillah, akhir nyer berjaya jugak menganjurkan mini giveaway ... Sambutan pun agak menggalakkan walaupun hadiah nyer tak seberapa ... 
~ Senarai Peserta ~


Jom skodeng sape yang kena ...

No.1 - Top up 


No.2 - Top up


No.3 - Review


No.4 - Review



No.5 - Review




Taniah diucapkan kepada semua ...



31 comments:

  1. Alhamdulillah menang Topup kat sini :) #30..
    macam mana nak bagi detail ye? :)

    ReplyDelete
  2. Oh, tak ada no. Sha yang kena, tak bertuah pulak kali ni. Hehe
    Tahniah para pemenang :)

    ReplyDelete
  3. Alaa tak menang :p Tahniah kepada yg bertuah :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...
    Syukur padaMu Ya Allah...
    Dapat no 3.. #17 melapor diri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf ... Msg anda masuk kat others, tu yang tak perasan ... Saya dh bls di FB

      Delete
    2. Maaf ... Msg anda masuk kat others, tu yang tak perasan ... Saya dh bls di FB

      Delete
  5. Tahniah kepada semua pemenang. Takde rezeki saya kat sini

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada pemenang.. tak sempat nak join.. gara2 masalah nak add FB..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah menang topup hehe. #6 . Fb cik hani ape ye? :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah.... tahniah pada yang berjaya.. :)

    ReplyDelete
  9. congrats to all winners! hahaha takda rezeki I kat sini :D great event hooray!

    ReplyDelete

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (7) 8share (25) Aku (15) Bloglist (29) Contest (164) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (736) Hadiah (2) Iklan (19) Info (11) KakiKomen (32) Kuiz (2) Luahan (7) Luqman (3) Menang (18) Segmen (330)