hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

14 June, 2015

1'st Giveaway by Murni Alysa


Saya mahu mencuba Vitamin-C ini kerana ... Saya dah dengar dan baca tentang kehebatan produk #shaklee ... Teruja nak mula dengan Vitamin-C memandangkan usia yang semakin meningkat, saya rase perlu mengambil supplement untuk kesihatan kulit ... Saya juga kerap mengalami selsema ... Berharap dengan pengambilan Vitamin-C ini dapat mengurangkan @ menghilangkan masalah tersebut ... 

Jom  kengkawan sape2 yang blom join , meh ler join segmen nie ...

Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ...

Caranya mudah sahaja ...

Klik BaNNeR  jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :-
15 Jun 2015

## Maaf saya takde Insta ...


Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... 

3 comments:

  1. Good luck :)

    kena try Vitamin C Shaklee ni memang bagus. Sheila dah ambil dan memang puas hati

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..akak dah update nama senarai peserta GA ini..adik boleh check dekat sini : )

    http://murnialysa.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-1st-giveaway-by-murni.html

    Terima kasih banyak2 kerana sudi join dan Good Luck to u!!!

    ReplyDelete

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (27) Aku (16) Bloglist (52) Blogwalking (2) Contest (170) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (803) Hadiah (2) Iklan (22) Info (16) KakiKomen (36) Kuiz (2) Luahan (8) Luqman (3) Menang (19) Segmen (363) SGShop (1)