06 September, 2015

SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY

GIVEAWAY

(blog anda akan diletakkan di dalam bloglist saya disidebar secara kekal)
TAMAT PADA 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM

segmen theyanaonly ni bukan sekadar blogwalking tapi giveaway juga, ada hadiah bagi 2 orang yang bertuah. Macam mana nak join mudah sahaja baca bawah ni apa yang perlu anda lakukan
  1. buat "SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY" (jangan lupa linkkan)
  2. follow blog saya "i follow" (make sure jujur)
  3. follow twiter saya "i follow" (kalau ada twitter wajib)
  4. berapa kerap anda post cerita di blog anda ? (contoh dibawah pilih salah satu)
SETIAP HARI / SETIAP MINGGU / SETIAP 2 MINGGU 
dua orang yang bertuah dipilih dengan cara random.org akan dapat hadiah special

MUDAH KAN JUST COPY CODING DALAM BOX BAWAH NI AND PASTE DEKAT POST KORANG SEMUA TELAH SIAP DI LINK KAN.
TAMAT 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK ENRTY ANDA

**Blog diupdate hampir setiap hari ...

6 comments:

  1. TERIMA KASIH TURUT SERTA JOM BLOGWALKING & GOOD LUCK PESERTA BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY

    follow sini #416

    ReplyDelete
  2. Salam singgah jalan2 di sini dari segmen yang sama...semoga berjaya...

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

    ReplyDelete
  3. salam kenal... datang dari segmen theyanaonly...

    Jemput ke senarai blogwalking... just tinggalkan url dibahagian komen.. mudah nak datang terjah setiap hari...

    http://www.saljuhumairah.com/2015/08/senarai-blogwalking-blogger-pupular-2015.html

    ReplyDelete
  4. Salam kenal- singgah dari segmen sama- jemput ke blog saya juga- btw goodluck :)

    http://merosnordn.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

    ReplyDelete
  5. jalan jalan singgah sini . nysa dari segmen yang sama . goodluck ! jom singgah blog nysa

    http://pemilikcintahati.blogspot.my/

    ReplyDelete

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (25) Aku (16) Bloglist (42) Contest (166) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (756) Hadiah (2) Iklan (19) Info (11) KakiKomen (34) Kuiz (2) Luahan (7) Luqman (3) Menang (19) Segmen (347)