hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

27 October, 2016

Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin

Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin
Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin adalah  kolabrasi Azlinda Alin bersama pihak Hasbro Malaysia.

Segala keputusan pemenang akan dipilih secara rawak ... 

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Saya patut menang Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin sebab saya nak hadiahkan set nie untuk anak-anak saya ... Anak-anak saya memang suka main play doh, biasa beli yang murah jer ... Habis melekat kat lantai dan masuk celah-celah kuku ... Susah nak tanggal plak tu ... Play-Doh sudah  tentu membantu kreativiti anak-anak semasa bermain ... Dengan menggunakan imaginasi mereka, pelbagai bentuk dan corak dicipta ... Warna dah ler cantik dan menarik ...  Yang paling best Play-Doh dapat mengeratkan hubungan adik beradik ... Gaduh tu sudah tentu ... Pilih saya sebagai pemenang tau ...

Tamat : 7 November 2016


Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest




8 comments:

  1. Jemput join giveaway saya! Hadiah Shade Dough [Lip Bait] Hanis Zalikha utk 5 pemenang!
    http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  3. thanks sudi sertai...tunggu keputusannya nanti ye. Good Luck :)

    ReplyDelete
  4. thanks sudi sertai...tunggu keputusannya nanti ye. Good Luck :)

    ReplyDelete

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (25) Aku (16) Bloglist (49) Blogwalking (2) Contest (168) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (779) Hadiah (2) Iklan (19) Info (12) KakiKomen (35) Kuiz (2) Luahan (8) Luqman (3) Menang (19) Segmen (359) SGShop (1)