05 January, 2017

Kaki Komen Disember 2016 #JomBercontest

Alhamdulillah... Bersiaran kita di tahun 2017 ... Bersyukur sangat kerana masih diberi peluang bersama-sama dengan orang yang aku sayang... Bersyukur juga kerana masih diberi kesempatan untuk memperbaiki segala kelemahan diri... 
Maka bermulalah bulan baru di tahun yang baru... Semoga semuanya berjalan lancar... 

Haaa jom kita tengok kaki komen blog nie bagi bulan Disember  2016 ... Meriah kannn ... Ada yang baru ... Ada yang masih kekal, maintain gituuu ... Terima kasih ler kat korang semua ... Yang rajin datang singgah + komen kat blog aku nih ... Jom terjah blog dia orang plak ...



6.  Unni Anje
10.  aRz MoHa

Tak lupa jugak buat silent readers (perasan cam ramai orang datang sini) ... Terima kasih bebanyak korang-korang ... Jom blogwalking blog-blog hebat di atas ...


Yang tak tersenarai jangan kecik hati plak ... Nie saje suke-suke ... Yang nak masuk senarai rajin-rajin berbicara ... Jangan ler sepi tanpa berita ...

4 comments:

  1. Wah nampaknya dah ada peminat setia tue Hani. Tahniah 😍

    ReplyDelete
  2. Tahniah pada yang tersenarai.. =) pada yang belum ada rezeki, Insha Allah nanti akan ada giliran utk awak nanti.. =)

    ReplyDelete

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (25) Aku (16) Bloglist (38) Contest (164) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (745) Hadiah (2) Iklan (19) Info (11) KakiKomen (33) Kuiz (2) Luahan (7) Luqman (3) Menang (19) Segmen (342)