08 February, 2017

GIVEAWAY : INI BLOG SIAPA?

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
13 Februari 2017

Tentang Aku Seorang Blogger
Bermula hanya kerana suka-suka... Dulu masa muda remaja suka tulis diari... Sekarang dah susah nak dapat diari free,  maka berblog lah... Rase macam rugi tak kongsi... Saje nak simpan kenangan-kenangan terindah itu... Berasal dari Selangor... Seorang surirumah yang punya 4 orang anak... Bakal menimang cahaya mata ke 5, Insyaallah bulan 5 nanti... 

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

8 comments:

  1. salam kenal.. semoga menymbut ahli kluarga baru.. goodluck ya :D

    ReplyDelete

  2. good luck..singgah dari GA yang sama
    http://msvelentine.blogspot.com/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  3. Hai! farah tgh cari bloglist baru untuk bulan mac ni.. jemput join ye
    http://fws00blog.blogspot.my/2017/02/pencarian-bloglist-mac-2017-by-fws.html

    ReplyDelete
  4. hai..jemput follow my blog..blog rabiahtul adawiyah

    ReplyDelete
  5. GIVEAWAY ke dua dari saya sedang berlangsung,jemput join... :D https://sishawa.blogspot.my/2017/03/giveaway-link-with-me.html

    ReplyDelete

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (25) Aku (16) Bloglist (36) Contest (164) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (744) Hadiah (2) Iklan (19) Info (11) KakiKomen (33) Kuiz (2) Luahan (7) Luqman (3) Menang (19) Segmen (342)