hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

10 June, 2018

GIVEAWAY SUKA SUKA BY SHFYQHAZHR.COM



Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
24 Jun 2018

Hadiah :
 Wood Metal Sling Bag x 1

buat masa sekarang baru ada 1 hadiah TAPI kalau penyertaan mendapat sambutan sha akan tambah hadiah okay?

Ulasan :
Saya tak berapa suka nak komen lebih-lebih, sebab apa kadang-kadang blog nih ikut citarasa masing-masing... Kita plak bukan boleh nak memuaskan hati semua orang ... Saranan saya agar teruskan menulis untuk manfaat semua orang... 

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY

Yang nie plak untuk ulat2 buku... Banyak buku2 menarik + murah kat sini... Sila skodeng... 

4 comments:

  1. jom join https://shahirah-lee.blogspot.com/2018/06/sudden-comeback-with-segment.html

    ReplyDelete
  2. cantiknya hadiah, nak join jugak lah. Goodluck kak hani

    ReplyDelete

Jom Jalan-Jalan

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) #tollyjoyxazlindagiveaway (1) 8share (27) Aku (16) Bloglist (74) Blogwalking (5) Contest (173) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (857) Hadiah (2) Iklan (22) Info (17) KakiKomen (36) Kuiz (2) Lazada (1) Luahan (8) Luqman (3) Menang (20) Segmen (385) SGShop (1)