28 November, 2015

Random Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM

HASRULHASSAN Random Giveaway RM100 Follower
"Memula dulu follow sebab join giveaway ... Lepas tu terus je lah follow sebab terlalu banyak makluma ada kat sini ... Tuan punyer blog pun tak kedekut ilmu kalau nak tanya apa-apa hal pasal blog nie ... Kena rajin cari maklumat tu, mesti jumpa punyer ... Kalau takde lagi, nanti akan adalah entri baru pasal maklumat yang kita cari tu ... Ehhh, cam panjang plak ... Cam karangan plak ..."

Jom  kengkawan sape2 yang blom join, meh ler join segmen nie ... Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ... Caranya mudah sahaja ... Klik BaNNeR  jika berminat untuk turut serta ... 

Tarikh Tamat :-
30 November 2015

## Maaf saya takde Instagram ...

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ...
 http://simplehijab.co/?id=1213

6 comments:

  1. gd luck..! dr GA yg sama..
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    ReplyDelete
  2. Singgah bw kat sini (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

    ReplyDelete
  3. All the best and good luck..
    http://www.kennymerligal.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    ReplyDelete
  4. Salam Hani..Akak singgah sini dari Giveaway yg sama..All the best & Good Luck http://www.akifimtiyaz.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    ReplyDelete

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (25) Aku (16) Bloglist (42) Contest (166) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (757) Hadiah (2) Iklan (19) Info (11) KakiKomen (34) Kuiz (2) Luahan (7) Luqman (3) Menang (19) Segmen (347)