hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

02 March, 2016

Kaki Komen Februari 2016 #JomBercontest


Hai Kengkawan ... Bulan kedua tahun 2016 pun berlalu pergi, agak istimewa kerana tahun nie tahun lompat yang mana datang 4 tahun sekali ... Haaa jom kita tengok kaki komen blog nie bagi bulan Februari 2016 ... Meriah kannn ... Ada yang baru ... Ada yang masih kekal, maintain gituuu ... Terima kasih ler kat korang semua ... Yang rajin datang singgah + komen kat blog aku nih ... Jom terjah blog dia orang plak ...












Tak lupa jugak buat silent readers (perasan cam ramai orang datang sini) ... Terima kasih bebanyak korang-korang ... Jom blogwalking blog-blog hebat di atas ...
Yang tak tersenarai jangan kecik hati plak ... Nie saje suke-suke ... Yang nak masuk senarai rajin-rajin berbicara ... Jangan ler sepi tanpa berita ...


5 comments:

  1. Yeahhh..no 2.hehe
    sis, saya nak jemput sis untuk join segmen saya..hehe

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/segmen-familyblogger.html

    ReplyDelete
  2. Sobsobbb tak dpt turut serta join komem2.. huhuu kekangan masa dn internet smentara waktu nie

    ReplyDelete

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (27) Aku (16) Bloglist (52) Blogwalking (2) Contest (170) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (808) Hadiah (2) Iklan (22) Info (16) KakiKomen (36) Kuiz (2) Luahan (8) Luqman (3) Menang (19) Segmen (364) SGShop (1)