26 March, 2016

REVIEW | CIK ASH


Alhamdulillah ... Akhir nyer berjaya jugak mencuri masa nak review blog Seindah Cerita ... Sebelum tu nak ucapkan terima kasih sebab join Mini Giveaway 2016 By Hani Rahman ... Tahniah kerana terpilih sebagai pemenang ...
Kalau korang singgah blog Cik Ash nie mesti korang dapat agak pemilik blog nie mesti suka warna purple ... Blog Cik Ash nie pun bagi saya sempoi jer ... Tak de lah serabut dengan iklan ... Nak loading pun cepat jer ... Kalau korang nak tau pemilik blog adalah anak ke empat daripada enam orang adik beradik ... Single lagi kot tapi tak tau lah available ker tak ... Berasal dari Kuantan, Pahang ...

Kat blog nie ada macam-macam cerita ... Ada cerita personal ... Yang lain-lain ada yang review produk@tempat@filem ... Ape-ape jer lah ... Tutorial and resepi pun ada ... Jom ler kengkawan skodeng blog Cik Ash nie ...


Singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ...



3 comments:

  1. tq hani.. hahhahaha part single tu paling lawak... kita dah jadi bini orang xlama nak cukup 2 tahun kahwin anaknya belum ada lagi...hihihi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yer ker... Jenuh jgk skodeng ari tu nak cari status... Sorry eak... Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki... Semoga dipermudahkan segala urusan...

      Delete
  2. it's ok.... tq hani... ekin kalau ikut ma n aboh orang kelantan... ekin lahir kat pahang... kira ic pahang... besar di kelantan... hihihihi....

    ReplyDelete

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (7) 8share (25) Aku (16) Bloglist (31) Contest (164) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (736) Hadiah (2) Iklan (19) Info (11) KakiKomen (32) Kuiz (2) Luahan (7) Luqman (3) Menang (19) Segmen (333)