02 June, 2016

Kaki Komen Mei2016 #JomBercontest

Hai Kengkawan ...  Berakhir sudah bulan Mei ... Bulan yang penuh dengan kejutan ... Insyaallah tak lama lagi kita akan menyambut Ramadhan ... Alhamdulillah masih diberi peluang bersama-sama orang yang aku sayang ... Haaa jom kita tengok kaki komen blog nie bagi bulan Mei 2016 ... Meriah kannn ... Ada yang baru ... Ada yang masih kekal, maintain gituuu ... Terima kasih ler kat korang semua ... Yang rajin datang singgah + komen kat blog aku nih ... Jom terjah blog dia orang plak ...



1.   nur sabrina

2.   Umie Yana
3.  http://ciklapunyabelog.blogspot.my CikLa Shahril
4.   Muhammad Khairuddin Lim
5.   AinAthirah Anuar


Tak lupa jugak buat silent readers (perasan cam ramai orang datang sini) ... Terima kasih bebanyak korang-korang ... Jom blogwalking blog-blog hebat di atas ...
Yang tak tersenarai jangan kecik hati plak ... Nie saje suke-suke ... Yang nak masuk senarai rajin-rajin berbicara ... Jangan ler sepi tanpa berita ...

Terima Kasih Semua ...
Selamat Menyambut Ramadhan ...



2 comments:

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (25) Aku (16) Bloglist (46) Contest (168) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (770) Hadiah (2) Iklan (19) Info (12) KakiKomen (35) Kuiz (2) Luahan (8) Luqman (3) Menang (19) Segmen (351) SGShop (1)