15 June, 2016

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016



Jom kengkawan semua ... Yang mana belom join mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ... Kengkawan semua macam tahun lepas, tahun nie 
online shopping Malaysia yang  paling gempak sekali iaitu www.nile.com.my nak bagi kita duit raya tau! Depa tengah buat satu giveaway untuk para blogger join dan hadiahnya wang tunai sehingga RM1000 tau ! Sape tak nak kan ... Jom pantas ...

Aku dah skodeng-skodeng ... Kalau ler dapat barang-barang nie daripada dia orang kan best ... Ishhh, kenapa lima jer, kalau lebih kan best ...




Product:  European Style 4-in-1 Women BagJLM2016 Sales price: RM29.90
Date: 16/06/2016
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


Product: Mixed Color Purse/ WalletJLM2016 Sales price: RM10.50
Date: 21/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 290 units only




Product: Waterproof BackpackJLM2016 Sales price: RM22.90
Date: 27/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only




Product: Shinny Surface Woman FlatsJLM2016 Sales price: RM11.90
Date: 29/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only




Product: Traveler Backpack JLM2016 Sales price: RM19.90
Date: 30/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


Cepat kengkawan ... Jom join sama ...
Hadiah untuk 6 orang pemenang :

RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang

Jom lah ramai-ramai kita join bagi memeriahkan lagi GIVEAWAY ini 
Haaaa .... Menarik kan ...
Pada kengkawan yang berminat ...

Tarikh Tamat :
30/06/2016 , 11.59 pm

KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...

check result 
>> DI SINI <<
Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ...



2 comments:

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (25) Aku (16) Bloglist (38) Contest (164) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (745) Hadiah (2) Iklan (19) Info (11) KakiKomen (33) Kuiz (2) Luahan (7) Luqman (3) Menang (19) Segmen (342)