hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

24 August, 2017

SGshop Merdeka Giveaway


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
31 Ogos 2017

Item Yang Ingin Dibeli

http://www.sgshop.com.my/taobao/mall/details?tbid=538357156408&cid=50012010&tbnick=%E6%97%B6%E5%B0%9A%E5%8C%85%E5%8C%85106&cno=0&goodsid=&shopType=5
Memandangkan baru menerima cahaya mata yang kelima, maka rasa nak tukar bag ... Sudah semesti nyer nak lah bag yang besar skit ... Boleh letak macam-macam ...  Semesti nyer lah nak letak persalinan baby skit kan ... Cantik bag nih ...

http://www.sgshop.com.my/taobao/mall/details?tbid=532592100345&cid=50023446&tbnick=%E9%A3%8E%E4%B8%AD%E6%91%87%E6%9B%B30510&cno=309&shopType=5&goodsid=207

Nak sandal baru jugak ... Nak yang tapak rendah dan simple ... Senang nak kelek baby ke sana sini ... Untuk keselamatan jugak, yang rendah lebih stabil ...

9 comments:

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (26) Aku (16) Bloglist (51) Blogwalking (2) Contest (170) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (794) Hadiah (2) Iklan (20) Info (14) KakiKomen (36) Kuiz (2) Luahan (8) Luqman (3) Menang (19) Segmen (362) SGShop (1)