hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

08 September, 2017

GIVEAWAY QASEH'S 4TH BIRTHDAY BY DEARIESCOUPLE

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
6 Oktober 2017
Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... Untuk blogger-blogger yang nak buat duit tambahan, nak dapatkan kerja kerja review ... Jom try, tak rugi apa pun ...

>>>KLIK BANNER DI BAWAH<<


Diskaun 50% Buku Terpilih 

8 comments:

  1. saya tag awak untuk GA > http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/09/segmen-bloglist-oktober-disember-mini.html

    jemput join ya! :D

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum dan haii! :D
    Untuk pengetahuan awak, Nisha sudah tag awak untuk satu segmen ya <3
    Segmen itu sangat simple dan ada hadiah yang merupakan hadiah misteri serta wang. B)
    Jemputlah join yaa bila ada masa nanti ^^
    Lagi ramai lagi meriah! hehe :*

    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/09/segmen-paling-mudah-menang-hadiah.html

    ReplyDelete

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (26) Aku (16) Bloglist (51) Blogwalking (2) Contest (170) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (794) Hadiah (2) Iklan (20) Info (14) KakiKomen (36) Kuiz (2) Luahan (8) Luqman (3) Menang (19) Segmen (362) SGShop (1)